- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Igen. Januárban ment ki, április elején volt itthon és az a két hét varázslatos volt. Jártunk a szüleinél is, akik épp most költöztek, és onnan több cuccát is elhozta bedobozolva hozzám, hogy majd ne ősszel kelljen cipekedni, mikor hazajön és hozzám költözik. Erre szerdán este bejelentette, hogy vége. Eléggé letaglózott.
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.A céltalan nem is jó kifejezés, mert céljaim bőven vannak. Inkább kicsit kilátástalan, jelenleg nem látom magam tíz év múlva magánéleti téren. Nyilván karrierből mindent amit lehet, ki akarok hozni, rengeteget szeretnék utazni, de azért 6-7 év múlva én már gyerekeket szeretnék, és tekintve, hogy mennyire nincs kedvem most csajozni, ezért ez nem lesz egyszerű (nem a csalódás miatt, hanem egyszerűen a kötelező ismerkedős körökhöz, az első randikhoz nincsen kedvem).
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.