Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
I feel for you, bro...

Én is nemrég kaptam, pedig kerültem az okostelefonokat nagy ívben. Most nagyon ügyesen megoldottam a helyzetet azzal, hogy 2 céges kártyám van:
- az egyik a Dual SIM-es butatelefonomban, ami nálam van mindig, hogy elérhető legyek
- a másik a céges iPhone-ban, ami itthon van, hogy tudjak olvasni céges emaileket munkán kívül is (az én munkakörömben elérhetőnek kell lenni 24/7-ben, ahhoz pedig az emailek figyelése is hozzátartozik)Amíg nem veszik el a butatelefonos SIM kártyámat, addig én nagyon boldog leszek ezzel a felállással

Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest