Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekünk minden technikai újdonság egyből megvolt, már '86-ban volt videónk, '90-ben PC-nk, stb.
Viszont anyám szigorú volt, és mindig büntetésekkel akart ösztönözni arra, hogy úgy viselkedjek, ahogy ő gondolja. Általában azért büntetett, mert nem mentem időben aludni (már akkor sem, bár utólag ez a 9 órai határidő már elég szigorúnak tűnik, 10-12 éves gyerekhez)
Heti 50 Ft volt a zsebpénzem. Mindig levont 10 forintokat, ha úgy látta. A végén sose kaptam.
A következő fokozat az volt, hogy nem számítógépezhetek / videózhatok / tévézhetek.
Kis táblázatban vezette, hogy nem nézhetek tv-t X ideig előre....
A vége az lett, hogy leszartam, bevonultam a szobámba, és nem is volt meg az igényem arra, hogy tv-t nézzek. Esetleg néha családilag, de akkor is inkább elvonultam, emrt azt kellett nézni, amit ők néztek, és belebeszéltek, meg elkapcsolták, meg ilyenek.. Ezért mondom, hogy mikor már jó mniőségben, eredeti nyelven lehetett megszerezni filmeket, az maga volt a gyönyör számomra. Persze évtizedekbe telik, míg bepótolom a hiányosságokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Apple MacBook
- World of Warships
- Battlefield 6
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Autós topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest