Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nabazmeg... má' bocs

Amúgy nekünk valamikor 89-90 környékén lett egy kölcsön videónk, akkor még pont az érdekelnek-nemérdekelnek a technikai újdonságok korszakomban voltam, így csak annyi maradt meg, hogy délutánonként elkezdtünk nézni valami űrös lézerezős filmet - ami fura módon nem a tévében ment, hanem apám indította el - amiben valami fehér meg feketeruhások lézereztek, meg ugráltak, meg hangos volt, és az űrben, meg űrhajókon mászkáltak. És az elején sárga betűk ferdén mentek felfelé sokáig...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akkor még jobban érdekeltek a mesefilmek, bár valami megérintett belőle, kicsit azért megdöbbentő volt a Jamie és a csodalámpa, meg a Tom és Jerry, meg a Flintstone-ék, meg a Macilaci , meg a Futrinka utca, meg a Fülesmackó után. De nem sokkolt annyira, mint valami véletlenül megnézett horror, vagy csak scifi volt? Alien valamelyik? már nemtom. Nagy ártatlanul elkezdtünk videózni, aztán valami hülye jelenet volt. De az olyan sokk volt, hogy hetekig nem tudtam aludni, és még fényes nappal is voltak fura félelmeim. Ezek után anyámék letiltottak az ismeretlen filmekről, és sokszor hangzott el az "ez nem neked való", és a "szerintem ezt ne nézd meg" mondat. De még évekig. Jogosan.
Aztán kilencvenvalahányban lett saját videónk. De nem voltam követelőző, nem akartam mindent látni, a vígjátékokat szerettem, többször újranézni is, főleg azt néztem ami szokásos volt (Piedone-BudSpencer-TerenceHill, meg a Csendőrfilmek, viszont a krimik, meg a scifik nem is nagyon érdekeltek. A gondolkodós filmeket meg végképp csak a késői felnőtt koromban kezdtem nézni. Pár klassziksu azért megvolt, így a Visszaajövőbe meg a Terminátorok.
És bevallom az Idétlen időkig nekem is csak 2003-2004 körül lett meg, albérlőtársaimmal közösen. De akkor láttunk pár érdekeset.(gyengébbek kedvéért: az első gyerekkori videómagnós élményem a Star Wars trilógia volt...)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)