Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen Blu-ray írót?
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Meg a mindenféle sütéshez előkészített Sonntagsbrötchen - kis cipócsák, amiket vasárnap reggel bedobsz 10 percre a sütőbe, és ott illatozik a friss pékáru az asztalon reggelinél. És van mindenféle magos, vollkorn, rozsos, de még a fehér is tökéletesen összehasonlíthatatlan bármilyen magyar zsömlével. Mellé az a rengeteg finom süthető sonka, szalonna, a füstölt lazac, a sajtok, sajtkrémek, vagy vajak ezerféle fűszeres változatban... Meg tojás, bár kb az az egyetéen, ami ezek közül otthon is hétköznapi dolog, bár szerintem itt már olcsóbb.
Hozzá persze némi gyümölcshúsos direktszaft, a gyerekek miatt szigorúan laktózmentes tej, amit itt bárhol kapni, nekem meg egy csésze Dallmayr Prodomo 100% Arabica, nem csak Bleki kedvéért.Amióta kint élünk, a reggeli a kedvenc étkezésem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hozzá persze némi gyümölcshúsos direktszaft, a gyerekek miatt szigorúan laktózmentes tej, amit itt bárhol kapni, nekem meg egy csésze Dallmayr Prodomo 100% Arabica, nem csak Bleki kedvéért.