Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Valami oknál fogva, mióta egy switch-et betettek melóban a gépek közé, egy plusz géppel bővítés miatt, engem a szerver nem enged be (nem kapok hálózatot, se IP címet), csak ha egy admin bejelentkezik, ezután már engem is beenged.
Mivel az IT support dajcslandban nincs a helyzet magaslatán, ezt átmenetileg (rezsicsökkentés, bakker) úgy oldottuk meg, hogy nem kapcsolom ki a gépet ha hazamegyek, így nem kell bejelentkezgetni reggel.
Ezért az első pár nap délutáni baaaaazmeeeeeg-jei után kiírtam magamnak nagy betűkkel egy postitre, hogy ne kapcsold ki, és leragasztottam vele a monitor sarkán a Start ikont (w7) 2 hét után megszoktam.
Valami miatt pár hete restart volt, és teljesen érthetetlen módon a gép valahogy kapott hálót, ip-t, ment minden faszán admin login nélkül is.
Ma ismét restartolnom kellett így 3 hét után, és loginnél megint nem engedett be. Hívtam admin-képes kollégát, küzdöttünk ketten 20 percig. /release, /renew, volt minden, de nem jött össze. kábelt kihúz-bedug, led világít, switch villog, semmi. Kábelt átdug másik aljzatba, villog minden, hálózat semmi.
Admin behoz új kábelt, és 2 másodperc után minden működik
Ilyenkor az ember szívesen összetekerné a régi kábelt, komótosan, nagy hurokkal, szépen, kiegyengetve, hogy ne tekeredjen összevissza, két oldalon megfogatná kábelkötözővel, nem túl szorosan, és egy óvatos mozdulattal a gázkazánban jó nagy lánggal hamuvá égetné![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)