Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet gondom van
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Lattam sokan irnak ide külföldröl is es lenne egy roppant idegesitö problemam.....nemetorszagbol, nemet szamlarol, paypal on keresztül szeretnek az ebayen fizetni. Mult heten regisztraltam mind kettö helyre, hitelesitettem a paypal omat is a bankomnal, ebayen hozzarendeltem es hitelesitettem a paypal fiokomat, minden frnakonak tünt. Bankkartyammal nem tudok fizetni (nincs az a 3 jegyü kod a hatuljan), ezert paypal es bankos fizetes kellene nekem.
A problema:
Ebayen kivalasztom a termeket (5db volt), kosarba rak (mindegyik azonnali vasarlos, paypal fizetesi opcioal, van raktaron stb.), fietes, paypal kivalaszt, felugro paypal ablakban bejelentkezes a paypal accounttal.....es eddig jutok. Ekkor azt irja, adjam meg a bankszamlam adatait, vagy a kartyamat.....ez mar alapbol erthetetlen, mert a paypal ban ez ugye mar megvan adva, hitelesitve.....de mondom ok, kerte az IBAN t meg a születesi datumot. Megadtam, erre kiirta az ablak tetejen piros felkiato jellel, hogy ez a bankszamla mar szerepel az accountomban.....es itt vagy beirhatom ujra az IBANt vagy megszakithatom........
Na ezt kattogtattam össze vissza, probaltam egyesevel megvenni a termekeket stb....erre valahogy eljutottam odaig, hogy mind az 5 termek "megvasarolt" allapotba került, de csak 2 termek került be a paypal oldalamra levonaskent, amiböl az egyiket mar a bankszamlalmrol is levontak, a masikat még nem. A masik 3 termek csak "megvasarol" de ha fizetni akarom, az elöbb leirt story kezdödik.
Paypal forumban kerdeztem, nem tud segiteni senki. Neten kutakodtam, sehol nem irjak, hogy paypalra be kellene fizetnem (nem is kapok ilyen hiba üzenetet fizeteskor), illetve 2 ismerösömet is kerdeztem, mindenki azt mondta, ilyennel nem talalkozott meg, siman a rgisztraciok es hitelesitesek utan ebayen paypal fizetes, paypal login es köszönik a vasarlast, vonjak a szamlarol....
[link] Itt van printscreenekkel, miket csinalok es mit kapok....
tud valaki segiteni mi lehet a baj?

Mod: bocs nem valasz akart lenni, hanem uj hsz...
csak szetvet az ideg 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Robot fűnyírók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak szetvet az ideg