Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Győri édes
kurv...izé, duplajó rulez! * Az oreo meg szar. Kölykök szeretik, d enem meggyőződésből, csak mert rajongani kell érte. Mondjuk én a pilótát sem szeretem, itt mezei csokis cookie-t szoktam venni (Pennyben szoktam látni otthon is, de Aldi-Lidlben is tutira van), az elég jó. Meg ilyen alapok, mint a Hanuta, vagy a Kit-Kat, ami gyerekkorunkban valami mennyei finomságnak számított, nyilván részben a nehezen hozzáférhetősége miatt, de ezeknek megmaradt a varázsa.Épp a minap gondolkodtam rajta egyébként, hogy itt a Ferreros cucccok, mint a Rafaelo, vagy a Rosé (fonetikusan írtam, mert mittomén, hogy írják), mennyire kommersz dolognak számítanak már milyen régóta. Nem aztmondom, hogy olcsók, de teljesen hétköznapiak, és ezért nincs meg az a varázsa, mint otthon volt, hogy tényleg csak ünnepi alkalomra, gyakorlatilag sima, mezei bonbonként vesznek az emberek egy hármas csomaggal a pénztárnál, kifelé menet, hogy legyen mit csócsálni, amíg bapakolják az autóba a bevásárlókocsi tartalmát.
* Ja, egyébként Blekinek abban igaza van, hogy a Győri édeses zacsi is egyre kisebb, és legutóbb már akciósan 320 Ft-ért (az akkor még kicsit több volt egy ojrónál, mostanra pont annyi) kaptam zacsinként (normál ár valahol 350-360 körül volt, ha jól rémlik), ami viszont majdnem annyira sok, mint amennyire szeretem, úgyhogy ha így folytatják, hamarosan lehet, hogy drágább lesz, mint amennyire szerintem jó.
A másik a sózott mikrózható popcorn (amit a németek annyira nem szeretnek, ahol meg mégis lehet kapni, ott annyiba kerül zacskója, mint a győri édes otthon), viszont otthon 99 Ft adagonként. A probléma az, hogy általában meg szoktunk próbálni egy egész kartont szerezni belőle, de általában belebukunk, mert csak az a pár darab van, ami ki van téve a polcra. Legutóbb szerencsénk volt, nemrég tölthették fel a készleteket egész évre, mert majdnem 40 db volt még az ötvenes kartonban. De többre ne is számítsunk, és nem tudják, mikor kapnak belőle...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest