Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a helyzet, hogy ez úgy működik, hogy van egy ismerősöm, annak van egy ismerőse. Ha az én ismerősömet a vírus/program/spam/bot /anyámkínja megjelöli, hogy a fényképen rajta van, márpedig az ismerősöm ismerőse összes saját ismerősét rá fogja jelölni, akkor nálam megjelenik, hogy az én ismerősöm meg lett jelölve egy képen. Az én ismerősöm nem is tehet róla, de "általa" nekem is megjelenik a hírfolyamban, hogy az én ismerősömet megjelölték ezen a szaron.
Tehát lehet az én ismerősöm bármilyen elővigyázatos is, ha őt a bot megjelöli a számomra ismeretlen reklámos képén, azt én már látom. Így mindenkit le kéne tiltanom. Nyilván, az általam nem ismert harmadik embert minden esetben automatikusan tiltottam a jelentéssel egyidőben, de az én ismerősömet azért nem tiltom, miért tegyem, mert az ő nevét a képpel összefüggésbe hozta a bot.
Nyilván én is tiltottam már le saját ismerőst is, amikor egy témáról óránként 3 hülyeséget megoszt, nálam a játékok aratnak osztatlan seggberúgást. Pedig sok esetben az ismerős csak egy oldalhoz/játékhoz/szektához csatlakozik, nem is tud róla néha, hogy szemetet küldözget a nevében a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Mazda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest