Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Igen, én pedig a másik oldalon álltam, amelyik szerint mindenki úgy ír az off-jellegű topikokba, ahogy akar, amíg személyeskedéssel vagy hasonló, az alapvető illemszabályokat áthágó módon nem sérti meg a másikat.

Csak halkan jegyezném meg, hogy finoman fogalmazva, érdekes módszerekkel "sírtátok vissza" a régi off-ot. S amikor a szakadás megtörtént, azért nem egyszer jöttél Te is át az új topikba balhézni, mert nem volt elég, hogy Race a békesség kedvéért igyekezett szétválasztani a társaság "keményvonalas" és "csevegősebb" részét.
S hogy mitől ment el a régi társaság elég komoly része, azt hiszem, arról is más véleményem van, részben azért, mert más információim vannak a dologról, ahogy a "szakadás" történetét is a másik oldalról ismerem. Igaz, r"égi társaság" címszó alatt én azokat értem, akikkel 2007-2008-ban találkoztam, találkozhattam ott. Merthogy a regisztrációm alig több, mint két éves, előtte én nem fórumoztam itt, csak szakmai topikokat olvasgattam. Tehát nyilván mást, mint Te.
És nem, nincsen bajom veled (ha lenne, akkor nem fogalmaznék óvatosan és visszafogottan, mert semmi értelmét nem látom, hogy belekezdjek olyasvalamibe, aminek kb. másfél éve volt jelentősége), csak azzal, amikor utólag csak a történet egyoldalú verziója van tálalva. A teljességhez azért a másik oldal verziója is hozzátartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest