Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Igen, én pedig a másik oldalon álltam, amelyik szerint mindenki úgy ír az off-jellegű topikokba, ahogy akar, amíg személyeskedéssel vagy hasonló, az alapvető illemszabályokat áthágó módon nem sérti meg a másikat.

Csak halkan jegyezném meg, hogy finoman fogalmazva, érdekes módszerekkel "sírtátok vissza" a régi off-ot. S amikor a szakadás megtörtént, azért nem egyszer jöttél Te is át az új topikba balhézni, mert nem volt elég, hogy Race a békesség kedvéért igyekezett szétválasztani a társaság "keményvonalas" és "csevegősebb" részét.
S hogy mitől ment el a régi társaság elég komoly része, azt hiszem, arról is más véleményem van, részben azért, mert más információim vannak a dologról, ahogy a "szakadás" történetét is a másik oldalról ismerem. Igaz, r"égi társaság" címszó alatt én azokat értem, akikkel 2007-2008-ban találkoztam, találkozhattam ott. Merthogy a regisztrációm alig több, mint két éves, előtte én nem fórumoztam itt, csak szakmai topikokat olvasgattam. Tehát nyilván mást, mint Te.
És nem, nincsen bajom veled (ha lenne, akkor nem fogalmaznék óvatosan és visszafogottan, mert semmi értelmét nem látom, hogy belekezdjek olyasvalamibe, aminek kb. másfél éve volt jelentősége), csak azzal, amikor utólag csak a történet egyoldalú verziója van tálalva. A teljességhez azért a másik oldal verziója is hozzátartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Sorozatok
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest