Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Tim82 #40444 üzenetére

Tényleg nem, hiszen azon a térfélen álltam, amelyik visszsírta a régi , egész estés beszélgetős off topikot. :U
    Racenak annyiból nincs igaza , hogy a off topik őslakói többnyire mi voltunk. Kidus, I_am, vladimirR sé a többiek,a régi bagázsból.
    Ide csapódtak idővel újak. Tehát jöttek az newcomerek, akik először felvették a társalgási stílust, majd a topikot elvitték más irányba, egy jóval kötetlenebbe, és aztán a végén azok lettek rossznak kinevezne, akika régiek közül ezt sérelmezték.Ha race példájával élnék, itt voltak a tősgyökeresek, akik belső korlátoktól vezérelve , kicsit szabadabban, de szabáylosan játszottak.
    Jöttek az újak, akik elkezdték odaönteni az egész közepére a saját golyóikat, így a játékot ellehetetlenítve. Így a szabáylosan játszók kiszorultak.

Mikor a régiek egy része megjegyezte, hogy talán nem kéne ezt cssnálni , és a szabályos játékot szívesen látjuk, akkor lett a szakadás.
    Racecal amúgy itt sem értettem egyet. Ő is a saját szemszögéből nézte, neki az volt a természetes , hogy az off már ilyen chatjellegű valami volt. viszont többünknek, akik már törzstagok vagyunk itt (Kidus is, és jómagam is 2002! - ben regisztráltunk ph-ra, 44 off topikot átéltünk ellentétben pl. az újakkal ) én úgy gondolom, igenis nehezményezhető volt részünkről ez a változás.

Lehet az öregség miatt, lehet másmiatt is, a régi bagázs sokkal jobban kötődik ahhoz az elvhez , hogy bár kella ph-ra amoylan fáradtgőz rész is, de egy bizonyos színvonal alá csak nem kéne menni.

Új hozzászólás Aktív témák