- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
ertem en, hogy nem ugy ertetted, hogy pont en nem hatarozhatom meg (a kerdes nem is erre vonatkozott, hanem arra, hogy en, mint a beszelgetes egyik resztvevoje, az uzenet cimzettje, miert nem tehetem meg)
amit nem ertek, hogy amennyiben errol elore figyelmeztetem errol a masik felet, miert ne publikalhatnam a privat uzenetet, az msn logot, az e-mail-t, a hagyomanyos mailt, vagy egy - akar telefonon keresztul, akar eloben lezajlott - maganbeszelgetes szoveget
hisz - mivel elore figyelmeztetve lett - errol az eshetosegrol tudomast vett, abba azzal, hogy megis irt/beszelt beleegyezettszerk.: egyebkent meg szerintem nem mondasz igazat, nem is kaptam toled faszkocsogozos privatot ;p
Új hozzászólás Aktív témák
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest