- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Milyen? Ezt a kedvezményt szerintem konkrétan nem, általában csak olyan kedvezményeket vehetnek igénybe EU-s állampolgárok is BKV-n, MÁV-on, amelyre a jogosultságuk a személyi igazolvány (vagy útlevél vagy egyéb, személyi azonosításra alkalmas igazolás) bemutatásával ellenőrizhető, pl. 65 év felettiek vagy 26 éven aluliak kedvezménye (egy kivételt találtam: EU parlamenti képviselő). Vsz. egyáltalán nem egységes az EU-ban a rokkantsági igazolvány, és az arra való jogosultság kezelése, ezért hiába adna oda a magyar ellenőrnek egy román állampolgár a rokkantságáról szóló papírt, sokat nemigen tudna vele kezdeni. Ahogy a diákigazolványukkal sem mennek semmire MO-n az EU-s állampolgárok az említett vállalatoknál. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy nem csak EU létezik. Jó sok kínai állampolgár él MO-n, akik papíron erre nem jogosultak.
DE: legkevésbé ez volt a lényeg a mondandómban, ha úgy tűnt, hogy elfogadhatónak tartom az eljárást, akkor csúnyán félreértettél, noha valószínűleg jogosan és a saját szabályzatuknak megfelelően jártak el.#33321 fokukac: hiszed vagy nem, pontosan az jutott eszembe! Akartam is írni, de valahogy kimaradt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest