Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mindenkinek van ilyen középiskolás nagyszerelme akit nem kap meg, nekem is vót, fülig bele voltam zúgva az egyik osztálytárscsajomba, de nem lett belőle semmi, mondjuk egyszer beb@szva odaálltam, asszem szerenádkor, vagyis mindenképpen a suli vége felé, oszt megmondtam neki, persze elküldött a sunyiba, azt hitte hogy ökörködök, vagy csak így akarta a tudomásomra hozni, hogy nem vagyok az esete, mindegy túléltem, igaz közbe azért voltak csajaim, akiket többnyire Ő is ismert, lehet ez nem vetett jó fényt reám
franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem
.
tiv61us: az első 4 megvan dvd-n nekem, sőt az 5. és a 6. is kijött azok is szinkronosan
, egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol
multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment
Kolombusz, hogy van ez? Te nagy vaterás vagy, okíccs master

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
franctudja, ilyen komoly dolgokon jobb keveset rágódni, így is hamar megfájdul a fejem
.
, egyszer kétszer láttam valamerre, csakmá aztnemtom hol
multkor volt egy a Vaterán, a 6. részből, meglicitáltam, oszt aszonta nem értem el a minimumot, dehogy mennyi volt a minimum azt nem mondta, úgyhogy elment