Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Foglalt név
üzenetére
beót tegnap kaptam, majd küldöm - pénteken van kedved segíteni fúrni fel felé karnist?

-
Thrawn
félisten
Nincs csokim.
Van epres joghurtom.
Van csokis gabonapehely is,
Hm... -
7
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Melyik szád?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Poén ez a szám.

-
Foglalt név
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kitartás. Holnap már fel is érek. Így, hogy elvileg vasárnap indultam. Mélt nem tudtam olvasni, ha beot még nem tetted volna, átküldenéd?

-
RexpecT
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor számodra ha jol sejtem 8-9 óra körül jön el az "időben lefekvés".
-
Zewa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oké, neked nem jön be. Azért annak is emg van a fealingje hogy szinte csak a tudásoddal megteszel akár több száz km-t.
Ízlések és pofonok. Én még ilyen túrán nem voltam de nagyon szeretnék elmenni.
Azt hiszem holnap nytok is rá egy topicot hátha érdekel eza éma mást is..
-
RexpecT
addikt
Ejj, ma pedig le akartam feküdni időben.No mindegy Elég 6 óra alvás is
.
Jó éjt minden fogtündérnek! -
neduddki
nagyúr
HI!
ma japot ettunk:- ))) hugy japoerszagbul es megetteuk soajn votunk es elfogyitt a vegere:- )))
udv
neduddki
p.s. sajna a kist nem en nyertem:- (((
-
Racecam
nagyúr
Nem volt csoki.
Szolidaritásból.
Alvás van.
Fáradságból.Bye!
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mikor kezdel az új helyen?
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bennem nincs ilyen.
XY = Józsibácsi -
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Józsibácsi, a jákosdánybenédi démonvadász
eloado az Önképző szakkör -
FehérHolló
veterán
Valaki segítsen rajtam! (Vladit tartom olyan perverznek, hogy kapásból tudja a választ.
)Van egy ilyen démonvadászos MP3, hogy XY a démonvadász. XY az milyen karaktersorozat helyett áll?
Kuka: Tudok róla.
A kérdés arra irányult, hogy beléd is építettek-e ilyesmit? -
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
rafkós volt a technikája az biztos..
- te hogy haladsz ilyen gyorsan? enyémnem fogy..
- mert nem ismered a technikáját
jóvolt
(észrese vették látod?
) amúgy a görögdinnyés iiiszonyat fiiinom volt
az a winner féle fagyi már kicsit tényleg édes
-
FehérHolló
veterán
Haggyá' békén ezzel!!!
Kaptunk egy feladatot nemrég, hogy van 16 cuccunk, délután lezuhantunk a sivatag közepén, és állítsuk sorrendbe a dolgokat túlélés szempontjából.
Mi azt csináltuk, hogy este elindultunk az oázis felé (térkép és iránytű is volt a dolgok között), nappal bebújtunk a fehér, nem átlátszó ejtőernyő alá, hogy ne vesszen el sok víz a testből, mert 100%-os páratartalomnál nincs párolgás, satöbbi. És természetesen a "fejenként egy liter víz" volt a legfontosabb dolog szerintünk.Erre jól lebasztak minket, hogy hogy lehetünk olyan hülyék, hogy elindulunk.
A helyes megoldás: állsz egy helyben, és jelzel azoknak, akik a keresésedre indulnak... A fejenként 1 liter víz pedig csak a negyedik legfontosabb dolog volt szerintük. Nem szabad ejtőernyő alá bújni, meg semmi.Akkora baromság, hogy az már fáj... A sivatagban óránként másfél liter vizet vesztesz, azzal a vízkészlettel, ami van, nem húzod sokáig. (Igen, túráztam már 1 hetet sivatagban, tudom, hogy miről beszélek.)
-
Zewa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ne adj' Isten de mondjuk Namíb-sivatag felett repülsz és lezuhansz a gépeddel.
Akkor mi van?
Erre sokan hobbiként tekintik. Visznek magukkal egy kulacs vízet pár apróságot és hajrá!
Amugy nem kell sok ahoz kicsit kimerülve köre-körbe menj. -
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Arra gondoltam hogy nyitok egy topicot ami a "túlélésről" szól. pl.: Ha eltévedünk egy erdőben hogyan tudjuk túlélni. Magyar o.on nem vaószinű de ha esetleg külföldre látogatunk...
Szerintetek lenne értelme? Létezik már hasonló topic? Kerestem de nem találtam. -
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
egyre kevesbe ertelek
vagy a ph tulajara gondolsz? (p = parci?)
milyen fenti allitas?es igen, lehet ejszakara igazitani (az, hogy max elozo napi post-ra van talalat erre is utal), viszont ez nem valtoztat a savszelessegigenyen
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
imho meg ugy (ha a ph adatbazisat hasznalnak) is kevesebb lenne az adatforgalom, mint igy, hisz igy a frissiteskor egy csomo sallang (html kodnak alcazva) is atmegy a halon
peldaul csak az aktiv tagok lekerese (r4-ben volt, r5-ben nem lelem) percenkent csinalt nekem atlagosan fel mbps letoltestes nem ezt, hanem a masik topic-ot nem akarom szetoffolni
-
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Domainwhois mindkettőre Juhász Attilát dob ki, a forumkereso.hu-n pedig kapcsolatnak jattila@vazz.hu van megadva. Persze még ezután sem biztos a kérdésre a válasz, de én személy szerint amellett állok, hogy ugyanaz a tulaj.
Abban igazad van, hogy vazz.hu más honlapot is hostol, de nem túl sokat.Én arról beszéltem, hogy mi lenne akkor, ha nem lenne indexelés, hanem közvetlen kapcsolaton keresztül mondjuk PH indextábláját használnák.
Indexelésnél meg az új bejegyzéseknél kell adatmozgás.Ez itt az OFF Topic, ezt nem tudod szétoffolni.

-
Tim82
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Neked is szép estét.

-
venember83
nagyúr
Fene a lepcses kacsóitokat... Csakazértse. Mizu? Világmegváltás? Valami?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
utobbihoz is kemenyen kell a ph-rol az adatmozgas
szerinted anelkul hogyan indexelik be a forumot?ping megvolt, de nem sokat jelent, lehet akar a webhosting egyik sajat domain-je, ami semmit nem arul el nekunk
egyebkent meg ird ki nyugodtan, hogy juhasz attila, ugyis csak holnap kerul be ez a post az adatbazisukba, addigra meg elsopri a chat ^^
p.s.: most kerdeztem panther-t, azt mondja, nagysagrendileg 4-5G lehet a forum
szerk.: azon a gepen ment mas is, ami rangatta ide-oda a fejet (nem linearisan olvasott), s igy a ketto egyutt mar tul huzos volt
p.p.s: a tulaj meg tolem egeszen nyugodtan itteremhet, legalabb tisztazna a kerdeseinket, csak nem akarom azt a topic-ot ezzel szetoffolni
-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
pók?

szerintem az óceán akkor is korai még 7 évesen
, de mint megbeszéltük, több megoldás is jó lehet
Lortech-et meg kell kövessem

-
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Előbbi PH-ról nézve adatmozgás, másik pedig a forumkereso.hu-ról nézve. Nincs ellentmondás.
Pathpingeld, vagy traceroute-old le, megtudod.

Persze, hogy nem ez a döntő ok, de ne beszélgessünk ilyenről, mert a tulaj itt fog teremni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Direkt nem írom le a nevét, mert akkor mégtöbb az esélye, hogy megjelenik.
)rarri: Jó éjszakát!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem igazan ertelek:
"Nem bombáznák folyamatosan, mert...."
kesobb pedig:
"...akkor onnét nézve folyamatos az adatmozgás."vazz.hu? az meg honnan jott?
nemregiben elkezdtem en is indexelni a forumot, nalam a hdd sebessege volt a szuk keresztmetszet, de ha jol emlekszem, durvan 1M hozzaszolas utan volt (igaz a hozzaszolasok szovegenek indexelese nelkul) 1G korul a tarigeny
szoval tartom, hogy szerintem nem a helyfoglalas a donto ok, amiert itt nincs ilyen jellegu kereso -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
most azt kéne ideírni, hogy megalol, de sajnos már kinőttem belőle.

-
bolondember
MODERÁTOR
1-kivételesen visszaolvastam, és köszönöm Neked is és mindannyiótoknak!
2-az elmúlt másfél órában szopóágon voltam, szórakoztam egy kameruni "automatikus jegy és beszállókártya nyomtatóval"... Főleg a júzerral - focizni tudnak, angolul kevésbé...Megkértem, h betűzze a hibaüzenetet. Oksa. Majd megkértem, h betűzze a vezetéknevét. Hát, lebetűzte újra a hibaüzit. És még kétszer...

-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Felajánlom neki, és rád hivatkozom, oks???azért nagyfijammal a fá-t írattam be....
A tréfát pedig mindenkinek köszönöm, a nótafa-köcsögfa-családfa-áfa soron még elmélkedem, valamint az óceánt és a hűtőfűtő klímát is megfontolásra visszaküldöm a nagyérdeműnek

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
mivel nem olvasol vissza, megint mondom: gratulálok!

-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Na jó, de magas vagy.

Verus. Szia!
Miért, miről ? 
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
én kb 6 éve léptem át a 80 kilós határt, de még ugyanabban az ében a 90et is
aztán megvolt a 100, a csúcs 104 volt, aztán kicsit visszamentem, angliában lementem 89re, azóta visszaálltam a 95-96ra és stagnál. 90 lenne az ideális, de sport nélkül nem fog menni... -
Verus
senior tag
Szép estét!
Miről maradtam le? 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
hát, 80 kiló alatt én is vagy másfél évtizede voltam...

-
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem bombáznák folyamatosan, mert egy keresésért csak akkor megy valaki külső honlapra, ha nem lehet megoldani az adott honlapon belül. Tehát csak speciálisabb kereséseknél, amiket a jelenlegi motor (még) nem támogat.
Más kérdés, hogy ők valószínűleg több fórum indexelésével foglalkoznak (nem jártam utána - csak néhány katt lenne, de egyértelmű, hogy igen), és ha több fórum adatbázisából kérdezgetnek le, akkor onnét nézve folyamatos az adatmozgás.Az meg eléggé megöli a dolgot, hogy ha időrendbe akarnám listáztatni (a csávó által leírt módszerrel), akkor felhasználóra nem lehet rákeresni, mert nem dob egy találatot sem.
A vazz.hu-s fődomain meg hogy is mondjam... Komolytalan.

Nem tudom, hogy milyen vas van PH alatt, de az biztos, hogy ha az indextáblák nem itt vannak, akkor nem foglalnak helyet.

-
NoLF
veterán
asszem elmegyek pókerezni, az van.
-
t1
veterán
Szia Rarri!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
mert az, hogy kvazi folyamatosan bombazzak a szervert nem terheli le azt?
a tarhely meg...ize...amennyire tudom, mas nem igazan van a ph szerveren, annak csak el kellene ferniepersze az adatbazishoz valo hozzaferesnek meg tobb hatranya lenne, mint elonye (a lenyegesen kisebb adatforgalom)
-
VoDaFoNe
aktív tag
fagyi...
jóvolt

-
bnss
veterán
Szia rarri néni!

-
rarri
senior tag
válasz
ladybug
üzenetére
Én most hízni szeretnék, de nem a sok szex miatt vagyok vékony. Mi már nagyon kiszámíthatóan élünk, szeretkezünk, és csinálunk minden mást.
Ez az igazság. Ez bizonyos szempontból jó, bizonyos szempontból nem. De valószínű, hogy nagyon sokan vannak így a korosztályomban. Én minden helyzetből kihozom a maximumot, az örömforrásokat is kihasználom az életemben. Az biztos, hogy nem az evéssel kompenzálok,de imádok enni.
Lehet hogy furcsa, de jól érzem magam a bőrömben, szeretem a férjem, és senkitől sem várok el többet, mint amire képes. 
Ez nem Race-ra értendő!

Race: ha bírod !
Robotka:
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Visszajöttem.
Bettikének meséltem.Miért maradna el ? Ma Te választhatod ki, milyen pózban szeretnéd.

Katica: azért nem tudtam, mert szerintem az elején fogyunk a sok szextől, utána meg hízunk a szex helyetti vacsoráktól.

Robotka, gondolatban ott vagyok veled, és megvígasztallak.

-
FehérHolló
veterán
Annyiból baj, hogy egy bizonyos ideig nem tudsz rákeresni az új hozzászólásokra.
Egyébként jó megoldás arra, hogy ne kelljen foglalkozni saját, rendesen működő kereső megírásával.
("Jól működő"-t értsd: Nem terheli szénné a szervert, nem foglalnak rengeteg helyet a háttértáron az indextáblák, gyors, megfelelő dolgokra kiterjedő.) -
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert lényegében ez történik, csak éppen ők szívják le az adatokat a PH! servereiről, de ez nem is baj.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen, mert amilyen a moderacio, kepesek lennenek egy negy es fel eves post-ba belepiszkalni (holott akkoriban meg picit mas volt a szabalyzat, lehet akkor* meg moderalatlan volt a goz is)
*: egy idoben bizonyosan az volt, de mar nem tudom, meddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Far Cry: New Dawn
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
(nincs fenn néhány részcsomag)

)