Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ha ez most vicc volt, akkor nem, nem fogok, már az vagyok.
ha nem, akkor igen, fogok, mert még nem vagyok.

DelArco: ha ennél több sört innék az sem az egészségemnek sem a pénztárcámnak nem tenne jót... és csak üvegest, mert az jobban megéri.
ui: vége a melónak, húzok a rákba.
-
NoLF
veterán
3900ból csak ez van, és örülök hogy jók vagyunk matekból
már csak azt kell tudni hogy a 15ezer lapot bíró tonert veszitek-e (ami term. jobban megéri)mindenki: vajon hol találhatnék olyan helyet bpesten ahol hobbiszinten kosárlabdázhatnék? csapatra gondoltam, x havidíjért mittomén heti 1-2 edzés és 1 meccs. jó lenne mozogni mert el fogok tunyulni.
-
csapos2
addikt
Nem a nevelőkről, védőnőkről beszéltem, hanem az őket kiképző, oktató emberekről, akik a későbbiek során ellenőrizni fogják tanítványaik munkáját. Na, közöttük van olyan, aki soha nem élt még együtt gyerekkel és mégis osztja az észt, idézgeti a paragrafusokat, betéve tudja a gyerek jogait. Közben meg fogalma sincs a gyakorlatról.
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Azért, mert páromat védőnőként sokszor megszólták amíg gyermektelen volt, hogy "hö, nincs is kölke, mitdumál?!?", oszt seggreestek, meg hálálkodtak mikor mégis kiderült, hogy a nagymama a régimódi, páromnál meg az igasság...
Túl gyorsan fejlődik ez a terület is, ezért aki nincs benne, az lemarad tudásban.

-
csapos2
addikt
Tojás!
"Az utolsó mondatod butaság, pontosabban felületes féligazság"
Bővebben?
-
-
VladimirR
nagyúr
ha jol tudom, van itt 1-2 monitor szagerto, oket kerdeznem, hogy errol mi a velemenyuk
-
NoLF
veterán
az napi 265 lap ha a kis tonert veszitek, 333 ha a nagyot (feltéve hogy nonstop mentek és 30 napos egy hónap ha 21 napos munkahónappal számolunk akkor 400 és 500/nap) ami barátok közt is 8-10ezer lap/hó. ez azért nem olyan kis felhasználás, bár ennek a gépnek az átlagos havi terhelése 25ezer lap, maximális meg 200ezer (persze a kitesztelt kyoto-i laborkörülmények között

-
tbs
addikt
Nézd, ~2 hónapja vettünk egy kyocera hálózatos nyomit, ~6 hónapja egy ipari fénymásoló/nyomtatót... Valszeg tényleg nem fogunk most venni semmit... De... Meghallgatlak... Sétálj át, ha nem akarsz hívni... Rombold a munkakedvem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem, nem tőletek, udvari beszállítonk van minden eszközre.
Valami pici 3900 duplex, vagy vmi hasonló. Nincs kedvem ránézni a menedzsment felületére... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
az pompás lenne, de már hívni sincs kedvem, ráadásul nálatok esély sincs nyomtatóeladásra (gondolom) szal sok értelme nem lenne...
inkább egykét sör
de arra meg nincs lé...

mod: ó, kyocerát? pont azt forgalmaznám
milyen típus?
és a nagy teljesítményű? s kitől vettétek, csak nem tőlünk?
-
NoLF
veterán
mostmár nagyon elegem van.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
az jó... legalább lesz rendes életritmusod, nem úgy, mint 3 műszakban... nagyon sokat kellene ahoz fizetni, hogy én elvállaljak olyat. a legelején volt 4 hét, az pont elég volt, lazán is.
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Gratula
tökjó , hogy felétek ilyne gyorsn őrölnke a malmok..bezzeg nekem, még ki tudja mennyi időm van hátra
De azért reménykedem
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Újabb tagot vesztett az éjszakai műszakos topik...
Nem fog hiányozni a segítségasztal?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
13:55kor hívtak, köbö 7 perc a hívás, aztán a két kép keresése...

mea massima culpa..
nappalos műszak - jövök?!

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Irigy vagy? Már ezt is sajnálnád tőlem?

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem az 2 perc volt.
A maradék 25 meg ordibálás, majd további ordibálás közben zsíros/sirályos képek keresgélése, és postolás
-
válasz
bolondember
üzenetére
bolondok napja...

gratula. nemtommihez, de majd elmondod. -
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
S egy igen lebeszélése tartott 27 percig? Na jó, két perc a hsz megírása, de 25 percig miért csigázod az ezek szerint kevéssé tisztelt kisérdeműt?

Különben meg:

Bub: Vigyázz a nyerítésekkel, mert rosszul járhatsz, lásd a viccben a lovacskák sem lehettek túl boldogok.

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére

fokukac: vazz a szomszédok biztos kiakadtak, akkorát nyerítettem a végére

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Megmondtam!!!

u.i.: Tudtam, hogy nem vagy Te egy

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
EZZZAZZZZ!!!

Gratula! -
bolondember
MODERÁTOR
köszönöm a drukkolást - igen...
a válasz igen...

Most már csak az a kérdés, h elengednek-e, és mikó?

sőt!

-
Louloudaki
aktív tag
betévedtem
ilyen sztorim nekem is van. december nagyon elején jelentkeztem x céghez, linux rendszeradmin állásra. fejvadász interjú oké, behívtak a céghez januárban, visszajelzés szimpi, jó stb, lesz harmadik kör, az angol vezérig felhív telón. megvolt, szimpi, jó, angol szuper, nem hivatalosan közlik, hogy fel vagyok véve. aztán 2 hétig semmi, majd teló: változások vannak a pozícióban, elsorolja, érdekel-e így is. igen. jó. pár hét múlva újra változások, nem baj érdekel, jó. de még engedélyeztetniük kell ezt a pozíciót az amerikában lévő vezetőséggel, türelmemet kérik. jó. március végén: bocsika, de mégse kell linuxos admin, azokat a feladatokat kivettük, marad service adminként a pozíció, ami inkább helpdesk jellegű, meg a kért domainek/mélcímek ilyesmik létrehozása, dokumentálás. mondom jó ez is. akkor menjek be még egy interjúra. megvolt. válasz semmi hetekig, közben hirdettek webfejlesztős állást, gondoltam annak a másiknak már lőttek, jelentkeztem erre. kiderült, hogy nem, kicsit mérges volt leendő főnök emiatt, de mondta, hogy akkor próbáljam meg azt, ha nem jön össze, vissza hozzá. fejlesztő csoporttól hívtak 2 hét múlva, hogy fejlesztő meló nincs mégse, de van site tester állás. mondom jó. gyere interjúra (ötödik alkalom). megvolt, szimpi, teszt kiváló, angol is. akkor következő héten gyere be újra, itt lesz az angol vezérig, interjú vele is (ez volt tegnap). szimpi, szakmailag jó, angol jó, hét végéig értesítjük. most kíváncsi vagyok, hogy közel 5 hónap görcsölésnek mi lesz a vége...
-
-Do you speak English?
-Yes!
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast......... -
NoLF
veterán
ha 3/4-et mondanak, abból könnyen lehet egész is.
eszembe jutott a vicc: mama kimegy a piacra, odamegy az almaárushoz: - adjonisten kedveském, egy szép almát legyen szíves!
mire az árus: - hoppá kettő lett, maradhat?
-
Bubu79
addikt
Hatásvadász

P.s.:
-
venember83
nagyúr
Telefonálás közben is lehet írni, bolondemberke...

-
Racecam
nagyúr
Na???

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mit mondtak, mit mondtak?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Kicsit több pozitív hozzáállást, ha kérhetném - pesszimistának itt vagyok én

-
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de nekem volt olyan cég ahol 2szer voltam interjún fejvadász cégnél, bekerültem az esélyesek közé ezért 3szor voltam interjún a cégnél ahova jelentkeztem, mind3szor nagyon szimpatikusnak mondtak, 1 órán át faggattak, minden terület vezetőjének bemutattak, az utolsónál mondták hogy 1 héten belül értesítenek. ezután 3 héten keresztül hívogattam őket hogy mi a helyzet, mindig mondták hogy még nincs döntés, majd talán a jövő héten.
a 4. héten már nem hívtam őket, mert egy hátsó forrásból megtudtam hogy már rég megvan az emberük. vártam még 2 hetet hátha rám szólnak hogy menjek az anyámba, ne adj' Isten azt hogy köszönik de nem rám esett a választás, de semmi ilyesmi nem volt. írtam nekik egy gyönyörűen megfogalmazott, 3/4 oldalas köszönőlevelet, de a végére azért odaírtam: menjenek a jó b..ös k...a a....kba.yetike: mikor megírtam ezt a köszönőlevelet, már elhelyezkedtem egy teljesen más profilban dolgozó cégnél ahol jelenleg is taposom a próbaidőt. magasról teszek rá hogy azon a területen lesz-e esélyem valaha is elhelyezkedni.
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mi van?
Ha nem válaszolsz, igennek veszem.
És mesélek Karosról.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
1010
őstag
esik az eső
én meg megyek haza
winfost telepíteni

lehet énekelni dialektusban
es eso es
s sos s sos
karikára
kossuth lajos kalapjáras sos
-
válasz
bolondember
üzenetére
még 15 perc, boááá, az izgalmak a tetőfokon hágnak

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Szevaaaaaaasz! Mizu?"
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Tisztelt Uram!
Örömmel értesítjük, hogy nagyszerűen teljesített ezért gratulálunk Önnek!
De...
ps: Nemám, szorítok!

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Meséljek addig valamit, hogy teljen az idő?

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ha hívnak, akkor már nagy gond nem lehet.

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Azt már fél lábon is kibírod

-
bolondember
MODERÁTOR
na.
3/4 2kor hívnak fel, h mizu.
brrr
-
venember83
nagyúr
A teljes igazságot sosem fogjuk megtudni semmiről.
Azonban ajánlom a következő idézetet:
"Who controls the past now controls the future
Who controls the present now controls the past
Who controls the past now controls the future
Who controls the present now?",
illetve az 1984 című könyvet, szépen szemlélteti, hogy mennyit is számít a múlt és annak irányítása.Jelentem nincs gomba. Semmilyen.

-
7
addikt
Problémamegoldási javaslatokat keresek:
Server nincs, mer' amikor anno kiépítették itten a netet valami vállalkozók, elég csúnyán átvágták a palánkon a kollégiumot, ugyanis a vezetőség nem ért a dologhoz. Van egy Cisco 1711-es router, amihez nem férünk hozzá (nem tudjuk konfigurálni, mer' nem értünk hozzá, és még jelszavunk sincsen hozzája, mert a vállalkozó cseszett megadni a vezetőségnek). Rá van kötve 2db 24-es switch, amihez hozzáférünk. Probléma: a net 6Mbites, arra elég, hogy sokan (~30-40 ember) netezni tudjunk rajta többé-kevésbé kényelmesen, arra viszont már nem, hogy p2p-ezzenek egyesek.
Kérdés: Hogyan tudjuk kiszűrni, hogy ki(k) tölt(enek)?
-
Verus
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
És mi az igazság? Megtudjuk valaha a teljes igazságot arról, hogy akkoriban mik történtek?
A fele mese most is annak amit tudunk, de ez meg lehet én látom rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- Bestbuy játékok
- Battlefield 6
- Konteó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

már csak azt kell tudni hogy a 15ezer lapot bíró tonert veszitek-e (ami term. jobban megéri)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valami pici 3900 duplex, vagy vmi hasonló. Nincs kedvem ránézni a menedzsment felületére...
de arra meg nincs lé...
a főnök megtuggya, oszt ki leszek téve a cégtől