Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tudom, nem a Nők, nőügyek topik, de semmi kedvem nincs az ottani "kapcsolati tanácsadó gurukkal"
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?Röviden: 1. lány úgy érzi, túl sokat beszélt (hagytam
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Elden Ring
- Formula-1
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).