Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tudom, nem a Nők, nőügyek topik, de semmi kedvem nincs az ottani "kapcsolati tanácsadó gurukkal"
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?Röviden: 1. lány úgy érzi, túl sokat beszélt (hagytam
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- XPEnology
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).