Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tudom, nem a Nők, nőügyek topik, de semmi kedvem nincs az ottani "kapcsolati tanácsadó gurukkal"
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?Röviden: 1. lány úgy érzi, túl sokat beszélt (hagytam
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Már az új UFS szabványnak is az AI lett a húzószava
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).