Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Tudom, nem a Nők, nőügyek topik, de semmi kedvem nincs az ottani "kapcsolati tanácsadó gurukkal"
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?Röviden: 1. lány úgy érzi, túl sokat beszélt (hagytam
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megvitatni a kérdést: első randi után szerintetek mennyi időt várjak, hogy megkérdezzem a másikat, hogy van-e kedve másodikhoz?
), 2. én meg nem tudom, hogy mennyire vagyok szimpatikus, 3. ennek köszönhetően nem történt semmi, kicsit hülyének is érzem magam, hogy nem léptem (biztonsági játékos vagyok).