Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
most ne izéjj má??? nem is csókolóztatok?valamit csak megfogtál legalább???
ne várjál, nyomujjál ezerrel, majdcsak kibukik ha nem bír, jobb ezen minél hamarabb túlesni mielőtt jobban belemerülsz a dologba
Ha meg jó vagy nála, akkor meg megintcsakjóljártál
Én má sok háborút megjártam 
nike_: Mit mondasz kisfijam?
-
Verus
senior tag
Ez aranyos
Csak érzed, hogy hogyan érezte magát a hölgyemény, ha jó volt pár nap és ismét üljetek össze szerintem. De azért kell pár nap nyugi, nehogy azt gondolja rólad, hogy nagyon "nyomulsz". Csak szépen.
Az, hogy nem történt semmi talán nem is baj, jönni fog az magától. 
-
tbs
addikt
NOLF:
Szippantyú. Amúgy kösd az ebet a karóhoz, mert KUTYAKÖTELESSÉGÜK ellátni téged. Azt kell mondani, hogy innen nem moccansz, amíg vmi doki nem mondja, hogy megéred a holnapot... 
Timtim:

Tehát az ELSŐ lány sokat dumált, a MÁSODIKNÁL nem tudod hogy áll a szénád, a HARMADIK pedig állva hagyott, mert nem vagy elég rámenős..? Jól értem..?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semennyit. Első randi utolsó aktusa, hogy mikorhol legközelebb... Nem szoktam pöcsölni.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha meg jó vagy nála, akkor meg megintcsakjóljártál
Én má sok háborút megjártam 
Ez aranyos 
Szippantyú. Amúgy kösd az ebet a karóhoz, mert KUTYAKÖTELESSÉGÜK ellátni téged. Azt kell mondani, hogy innen nem moccansz, amíg vmi doki nem mondja, hogy megéred a holnapot... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)