Hirdetés
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #23286 üzenetére
Jól beszélsz
Ugyan az évek során kicserélődött pár bandatag és volt pár viharos pillanatuk is egymással, amikor úgy tűnt Kirk Hammett és Lars Ulrich között nem igazán nagy az egyetértés, de mégis összeálltak megint, mint a mosatlan és nyomják a zenéjüket
Sajna még nem voltam Metallica koncerten, de remélem egyszer eljutok egyre - ha videoszalagon lenne meg az S&M koncert, már rongyosra néztem volna, de mivel DVD-n van meg, így még használható a lemez
Vénember: a Slájm Gájsz jellegű egydalos sztár bandákat ne is említsük... Biztos velem van a baj, de az általuk képviselt hangzásvilág nálam a zaj kategóriába tartozik - csakúgy, mint az "ühm, yeah, ühm, aha-aha" típusú kántálós rettenetek...
A zenének legyen mondanivalója és ne két sort ismételgessenek egymás után... -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #22765 üzenetére
Megkérnélek rá
Vénség: Mert nálunk 27 éve az a hagyomány, hogy 23-án itthon ünneplünk(és ajándékozunk, 24-én egyik nagyszülőknél, 25-én másiknál. Ott is szoktunk aludni, de idén ez elmarad, bár a napok leosztása megmaradt, de 27 éve először az ajándékozás itthon 24-én lesz, eddig mindig megvolt 23-án a faállítás után.
-
Bash
őstag
válasz
fokukac #22763 üzenetére
Szívtelen vagy! Legalább pár napig meghagyhattad volna a lelkesedésem.
BlacKSouL!
Nálunk ma ill. holnap este lesz ajándékozás, majd csinálok fényképeket a fákról, ajándékokról. A hó viszont nem érdekel, jól érzem magam a nem mondhatom milyen időjárásban.venember83!
Nálunk már kb. 3 hete feldíszítve áll a fa. -
tiv83us
veterán
válasz
fokukac #22467 üzenetére
Miutan kitoltottem 10 oldalnyi applicationt es sorbaalttunk fel orat, mar szinte atleptuk az animal shelter kuszobet /ami mellesleg fel ora volt kocsival autopalyan/, rajott egy idiota, hogy a kinezett love-at-first-sight macskankat /egy gyonyoru maine coon/ - ami egy oraig csak bujt hozzank es rogton elrabolta a szivunket - hogy mar adoptalta egy masik faszi es hetfon jonnek erte es vissza kene vigyuk. Komolyan elgondolkoztam, hogy a kabatom ala becsempeszem es elfutok vele a kocsiig, majd meg sem allunk hazaig...
Hatalmasat csalodtunk most Kidussal, ez lett volna a karacsonyi ajandek...
Mindegy, majd 3 allammal arebb talalunk talan egy hasonlo cicust, ha megyunk vakaciozni 3.-an. De akkor is elszomorito es idegesito... -
tiv61us
őstag
válasz
fokukac #22251 üzenetére
elarulom
en jobban latom a kulonbseget
de errol 100 oldalt lehetne irni es meg koran van
a kurva sokhoz azert tehyel meg kurva sokatamugy jha nekem nem hiszel kerdezd meg kidust
tegap reggel 6-tol ejfelig tolta
es ha itt afonok aszongya akkor az ugy van
mondjuka z a jo nincs sok fonok
azok is szeretnek minket, de a melot azt meg kell...
alja munka ide vagy oda, nekunk igy jo -
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac #21652 üzenetére
Úgysem viheted át, most akkor mi lesz?
Egyébként a liftes sztorit rajtad kívül mindenki érti, talán többet kellene OFF-olnod és akkor Te is.
BlacKi: Éppen írni akartam, hogy nem csak Mallorca-n van ám lift, ha nem tűnt volna még fel. Talán többet kellene magas házakban járnod...
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #21311 üzenetére
Igaz, már nincsen szezonja, de konkrétan tudom, hogy előfordul errefelé időnként - valamit az év további 364 napjában is kell csinálnia
Tildy: hasonló volt
Igazából amolyan egyveleg jelleggel ment a zene alatta, nem is tudom hány perces lehetett a produkció - nem néztem az órát, mert lefoglalt, amit láttam
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac #20498 üzenetére
tudod, mikor fiatalabb voltam és bohóbb, fősulin kitenyésztettem egy módszert.
Elneveztem "ampullázás"nak.
Lényege:
Végy egy üveg teszkósrumot (tesco=tacskó=tecsó), amit azóta elneveztek "tengerész szeszes italnak", végy még egy üveg teszkókólalájtot, önts ki fél liter kaulát a csapba, öntsd az üvegbe a barna folyadékot, csavard rá a kupakot, kicsit rázd meg - tálalható...
500HUFból embereket így berúgni... Szar, de olcsó...
innen a tecsótuning (meg a tg májkrém+tg kenyér+tg kukorica)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #19888 üzenetére
Na, akkor elmondom hova szeretnék lóvésan visszamenni, ahol már kétszer voltam, egyszre egy ezressel a zsebembe, ami épp egy sörre volt elég, aztán meg 3ezerrel, de akkor meg csak egy söre volt időnk, mert felszólítottak a távozásra, mivel nem rendeltetésszerűen vettük igénybe a helyet. Ez leszen...Majd egyszer...addig gyűjtök..gyűjtsetek ti is
Akkor még szépek voltak ott a lányok
Jajj, ...sszátok meg, most túlterheltétek az oldalt...eddig elérhető volt
na húzok alszani.. jóccakákat.
-
Bash
őstag
válasz
fokukac #19440 üzenetére
Gondolom te gyalogosan vinnéd azt a szemetet a ~360 méterre lévő konténerig, amivel nem ritkán a kocsiig is kétszer fordulok.
Illetve gyalogosan hoznád el az ~575 méterre lévő postaládából a leveleidet, meg a nem ritkán annyi csomagodat, ami a kezedbe sem fér egyszerre. -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #19395 üzenetére
Tényleg nem.
Életemben egyszer voltam annyira "részeg" , hogy nem tudtam, hogy a 6-os vili melleti gyrosostól (hazafelé a blackdogból két rumos őszilé után) hogy jutottunk el az 53as busz végállomásáig. (gyalog kb 4-5 percre van egymástól)De ez a legdurvább esetem volt. Szóval nekem fura az, ha valaki jan.2-án másnapos
-
frame>24
addikt
válasz
fokukac #19387 üzenetére
azért ezt mi is megéltük anno. Lehet attól még szilveszterezni, csak ne moslék részegre idd magad... (ne a haverok emeljenek ki saját hányásodból
- [nyilván ilyet sose tennél]). ismered a (számtalan variációs)"mennyi idő alatt tudsz megtanulni..."-viccet..."és 3.-nak az egyemista megszólal:
- mér, holnap vizsga?" -
Bubu79
addikt
válasz
fokukac #19277 üzenetére
Szép estét mindenkinek
100 lityó? Azért már egészen szép kis summát kérhet a VPOP, ha van egy jóakarótok és nincsen rajta zárjegy - épp az esti híradóban mormogtak róla valamit
Egy biztos - az igazi jó házipálinkának nincsen párja
Az egyik ismerős dolgozott a Zwack-nál (gömbszörp kedvelők figyelem
), Ő regélt érdekes dolgokat arról, hogy mi mindenből csinálják a sokak által kedvelt nedűket - hát nem semmi...
Kicsit olyan érzésem lett tőle, mint amikor pár éve egy kórházban össze voltam zárva egy jómunkásember böllérrel, aki megosztotta velem a szalámigyártás ipari módozatának apró kis trükkjeit.
Mielőtt a párizsi gyártásának végére ért volna, inkább leállítottam - sajna nem rendelkezem olyan kistermelő beszállítóval, aki pótolni tudta volna a betevő szalámi adagomatMod: vazzee, egyből mindenki hogy' rámoccant a zárjegyre
-
ngabor2
nagyúr
válasz
fokukac #19277 üzenetére
már nem. a jövő évi teljes pálinkaigényem le van fedve. nem iszok én sokat ilyen szeszesitalt, és ami kell, azt a környékről be tudom szerezni. természetesen az is legálisan főzött, adózott, meg mindenféle fináncon átjutott dolog.
W: mond neked valamit a "nem kereskedelmi mennyiség" kifejezés? abasznabe, ha eladok akármit az aprón, az apeh arról is kérne mindenféle bevallást... a legálisan, saját részre főzetett pálinkával is ez a helyzet legjobb tudomásom szerint. amíg nem továbbértékesítésre (kocsmának) adja el, addig nem követ el semmit.
asszem évente fejenként 200 liter a felső határ, tehát a 100 liter az még bőven "saját cél" mennyiség. az más kérdés, hogy igen masszív az az alkoholista, aki egy éva alatt 100 liter igazi hp-t az arcába helyez...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest