Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Videós, mozgóképes topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kazimír
üzenetére
A grúz lányok szerintem nagyon szépek lehetnek, hiszen az Európában legelfogadottabb rassz a kaukázusi típus.
Inkább az foglalkoztat, a pincérlányok rámenősek-e arrafelé?...
A tüzes grúz borokat szép korsókban biztosan elegánsabban viszik, mint az osztrákoknál a nagy krigli söröket.....
Tildy: ebből az a tanulság, hogy a patkányokat hagyni kell aludni, különben megdöglenek...
A fiam például legalább másfélszer annyit alszik mint én átlagban, pedig már 16 éves lesz. Azt viszont megfigyeltem már, hogy a koránkelő, pacsirta típusú ember rögeszméje, hogy dolgozni csak reggel lehet, tehát, ha korán kelsz akkor sokkal többet dolgozol, mintha később kelnél.A naponta a vicc szerint 25 órát dolgozó ember is azt mondja, egy órával korábban kelek, nem azt, hogy egy órával később fekszem le.
Aktív témák
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest