Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
3 éves hozzászólások
Azóta változott a véleményem, mert egyrészt iszonyat jófej BME-n végzettekkel dolgozom, másrészt engem is annak hittek, nem bmfesnek, és abszolút nincs felőlük lenézés abba az irányba.Harmadrészt meg, nemcsak SCH-sok vannak a világon, hanem olyank is akik nem (voltak) kolisok, és náluk kevésbé /egyáltalán megy ez a "mi vagyunk a valakik" stílusú fellengzős hangnem. SCH-sok közt is ismerek normálisat, de mikor fél évig ott lak(ogat)tam, akkor ebből találkoztam kevesebbel.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta változott a véleményem, mert egyrészt iszonyat jófej BME-n végzettekkel dolgozom, másrészt engem is annak hittek, nem bmfesnek, és abszolút nincs felőlük lenézés abba az irányba.