Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
nem állok egyik oldalon sem. nem voltam ott, nem vagyok az érintettek helyében, csak Vénember egy olyan kérdést tett fel, amit én is így fogalmaztam volna meg és a válaszra én is kíváncsi voltam.
pusztán a szankció súlyosságát furcsálltam a "másik oldal" egyik szereplőjével szemben, a "mindenki megbotolhat egyszer" elv nevében.
valószínűleg túl lágyszívű lennék modinak, még ha én lettem volna a "tréfa" céltáblája, akkor is. mondjuk, a modivá válás nem fenyeget asszem se a közeli, se a távoli jövőben. 
a rossz a dologban, hogy ráadásul úgy érzem, a szankcióra Parciék rá voltak kényszerülve és nagyon nem irigylem őket érte.
példát kellett statuálni és ebbe a kékszarvas is beleesett, a Racecam által kifejtett okok miatt.
Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valószínűleg túl lágyszívű lennék modinak, még ha én lettem volna a "tréfa" céltáblája, akkor is. mondjuk, a modivá válás nem fenyeget asszem se a közeli, se a távoli jövőben. 
példát kellett statuálni és ebbe a kékszarvas is beleesett, a Racecam által kifejtett okok miatt.