Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát mint nő, ma csak a munkahelyen funkcionáltam.
Ott mindíg odajönnek a fiúk, / majdnem mind a te korossztályod /, ma is, és külömböző mondanivalójukat megosztották velem. Volt szomorúság, és sírva röhögés is. Itthon megkaptam a kötelező ajándékom / egy gülüszemű plüssmacit /, és életem párja lelépett sörözni. Nem haragszom rá, mert amikor meg nincs ünnep, akkor meg szokott lepni kedvességgel, és ajándékokkal is. Szex nem lesz, mire vagy még kiváncsi? 
Aktív témák
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ott mindíg odajönnek a fiúk, / majdnem mind a te korossztályod /, ma is, és külömböző mondanivalójukat megosztották velem. Volt szomorúság, és sírva röhögés is. Itthon megkaptam a kötelező ajándékom / egy gülüszemű plüssmacit /, és életem párja lelépett sörözni. Nem haragszom rá, mert amikor meg nincs ünnep, akkor meg szokott lepni kedvességgel, és ajándékokkal is. Szex nem lesz, mire vagy még kiváncsi?