Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen videókártyát?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Nyomtató topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem akarok ilyet mondani, nem is mondtam.
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.
Az OT-ben a többség nem absztinens úgy gondolom. Milyen alapon gondolod azt, hogy neked a saját antialkoholizmusodból fakadóan moderátori vagy egyszerű fórumozói kötelességed beszólogatni az alkohol témában megszólalóknak? Az OT az nem egyedül rólad szól, ha az itt lévők erről is szeretnének beszélgetni, akkor miért ne? Nem kell hozzászólnod ahhoz a témához, ami ennyire csípi a szemed és el van intézve.
(nem arról beszélek, hogy hullarészegen ot-zünk, fórumozunk)Szerintem menj és mondd el a franciáknak is hogy milyen hülyék mind egy szálig, hogy urambocsá rengeteg bort isznak, nem csak vizet, azt is csak szigorúan szomjoltásra! A gasztronómiáról lövésük sincs szerencsétleneknek!
Igazán nem akarlak ezzel megbántani, mert egy értelmes embert ismertem meg személyedben, de ezt a hozzáállásod nem értem, komolyan.
Utánam a banözön.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.