Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nem akarok ilyet mondani, nem is mondtam.
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.
Az OT-ben a többség nem absztinens úgy gondolom. Milyen alapon gondolod azt, hogy neked a saját antialkoholizmusodból fakadóan moderátori vagy egyszerű fórumozói kötelességed beszólogatni az alkohol témában megszólalóknak? Az OT az nem egyedül rólad szól, ha az itt lévők erről is szeretnének beszélgetni, akkor miért ne? Nem kell hozzászólnod ahhoz a témához, ami ennyire csípi a szemed és el van intézve.
(nem arról beszélek, hogy hullarészegen ot-zünk, fórumozunk)Szerintem menj és mondd el a franciáknak is hogy milyen hülyék mind egy szálig, hogy urambocsá rengeteg bort isznak, nem csak vizet, azt is csak szigorúan szomjoltásra! A gasztronómiáról lövésük sincs szerencsétleneknek!
Igazán nem akarlak ezzel megbántani, mert egy értelmes embert ismertem meg személyedben, de ezt a hozzáállásod nem értem, komolyan.
Utánam a banözön.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tök jó, hogy vizet iszol. Engem nem kavar fel, hogy más mit iszik. Egy szóval nem írtam, tanácsoltam, vagy utaltam feléd, hogy mit igyál vagy mit ne, sőt, még az se zavar igazán, ha lenézed illetve megjegyzéseket teszel az alkoholfogyasztókra, nem én vagyok az, aki allergiás mások preferenciájára ebben a témában.