Hirdetés
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Tegnap este "megfertőztem" Mátét a Lego Racers 2 -vel.

Előszedtem a jó öreg Cyborg 3D joystick -ot, bekonfiguráltam a játékhoz, azután Máté odacsüccsent az ölembe és indult a nagy verseny.
Eleinte csak fogta a joy -t a kezem alatt, a vége felé már határozottan át akarta venni a járű irányítását. Hagytam kicsit érvényesülni, néha ugyan lesodródtunk a járművel, de nem volt vészes. Az extrák - rakéták, aknák, forgószél meg hasonlók - elsütését magamra vállaltam.
A végére már annyira elfáradt a gyermek, hogy magától kéredzkedett aludni - nem kellett noszogatni.
Ma reggel szinte a második szava volt a "Kakaó!" után, hogy: "Apa! Autó! Autó! Csüccsen!"
Mindezt a gép mellett állva és a a Lego Racers 2 tokját lengetve... 
Aktív témák
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Elsa Gladiac 940 ( geforce 6800 ) pcie 256mb
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eleinte csak fogta a joy -t a kezem alatt, a vége felé már határozottan át akarta venni a járű irányítását. Hagytam kicsit érvényesülni, néha ugyan lesodródtunk a járművel, de nem volt vészes. Az extrák - rakéták, aknák, forgószél meg hasonlók - elsütését magamra vállaltam.
A végére már annyira elfáradt a gyermek, hogy magától kéredzkedett aludni - nem kellett noszogatni.
Ma reggel szinte a második szava volt a "Kakaó!" után, hogy: "Apa! Autó! Autó! Csüccsen!"