Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ttower
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
lehet hogy
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).Csyppa: házi. tanár azt mondta hogy január közepe, mert előtte még átvettük volna a tartuffet, csak egyik osztálytársam odament jópofizni hogy már megírta. ezért most mi is szívunk
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).