Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ttower
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
lehet hogy
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).Csyppa: házi. tanár azt mondta hogy január közepe, mert előtte még átvettük volna a tartuffet, csak egyik osztálytársam odament jópofizni hogy már megírta. ezért most mi is szívunk
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de ha a tanár sem hajlandó elmondani hogy mégis mi merre hogyan akkor én sem érzem jogosnak hogy egy kicsivel is több energiát fektessek bele. tudtommal neki kéne elmondani, nem nekem megkeresni és megtanulni. valahogy a többi tantárggyal/tanárral nincs ilyen gondunk(nem csak én nem tudtam mit kell csinálni).