Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Sajna mifenlénk még nem akadtam rá erre az adóra, pedig a kocsiban folyton keresgélek a csatornák között
Szerencsére MP3-as fejegységet raktam a gépbe, meg egy rakás nekem való zenével televésett lemezt, így van választásom
CactuS:
Egyébként az általam leírtak csakis szerénységem véleményét tükrözik, nem állítom, hogy különösebben jó zenei ízlésem lenne
Van sokminden, amit meghallgatok, de igazán csak azokat a zenéket tudom értékelni, amiknél a szöveg nem két sor és lehetőleg teljesen instrumentális a kíséret, minimál gépesített zenésszel 
BlackSoul: Ha most kifejted, hogy mi is az elnézés igazából, nem állok jót magamért

Aktív témák
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként az általam leírtak csakis szerénységem véleményét tükrözik, nem állítom, hogy különösebben jó zenei ízlésem lenne
Van sokminden, amit meghallgatok, de igazán csak azokat a zenéket tudom értékelni, amiknél a szöveg nem két sor és lehetőleg teljesen instrumentális a kíséret, minimál gépesített zenésszel