Hirdetés
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Madárfüttyös pitymallatot mindenkinek

Kb. fél órája értem haza Székesfehérvárról - mit ne mondjak jó nagy fene-köd van... Az út izgalmas volt, találkoztam pár importált ferdeszeművel - gondolom ők vezették azokat az autókat, amik kamikaze módon mindenfajta fényességesség nélkül közlekedtek, valamint azokat is, akik megpróbáltak leelőzni úgy, hogy nagyjából az orrom hegyéig láttam el a tejfölben, ami körülvette a jószágot.
Jelentem életet is mentettem - az egyik idiótáét, aki a kb. három szaggatott felezőcsíknyi látótávolság ellenére nekiállt leelőzni és majdnem szétmázolódott a szemből közelítő országúti vasaló elején. Bár baromira nem volt kedvem a csúszós úton száguldozni, mégis beletapostam a gázba, hogy a barmának legyen lehetősége visszasorolni mögém

Közben ismét szembesültem azzal, hogy kishazánkban szép számmal akadnak Istenben vakul hívő emberek is, mert csakis Benne bízhatnak mindazok, akik ködben, - kitudja hány fokban nekiállnak országúton kerékpározni láthatósági mellény és világítás nélkül...
Köszönöm, leülök magamtól is

Ha nem egy ismerőst kellett volna kórházba vinni kontrollra ( lábát műtötték, buszozás felejtős ), biztos nem indulok el...
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elengedte AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz CMH32GX5M2B5600C40K
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest