Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Madárfüttyös pitymallatot mindenkinek

Kb. fél órája értem haza Székesfehérvárról - mit ne mondjak jó nagy fene-köd van... Az út izgalmas volt, találkoztam pár importált ferdeszeművel - gondolom ők vezették azokat az autókat, amik kamikaze módon mindenfajta fényességesség nélkül közlekedtek, valamint azokat is, akik megpróbáltak leelőzni úgy, hogy nagyjából az orrom hegyéig láttam el a tejfölben, ami körülvette a jószágot.
Jelentem életet is mentettem - az egyik idiótáét, aki a kb. három szaggatott felezőcsíknyi látótávolság ellenére nekiállt leelőzni és majdnem szétmázolódott a szemből közelítő országúti vasaló elején. Bár baromira nem volt kedvem a csúszós úton száguldozni, mégis beletapostam a gázba, hogy a barmának legyen lehetősége visszasorolni mögém

Közben ismét szembesültem azzal, hogy kishazánkban szép számmal akadnak Istenben vakul hívő emberek is, mert csakis Benne bízhatnak mindazok, akik ködben, - kitudja hány fokban nekiállnak országúton kerékpározni láthatósági mellény és világítás nélkül...
Köszönöm, leülök magamtól is

Ha nem egy ismerőst kellett volna kórházba vinni kontrollra ( lábát műtötték, buszozás felejtős ), biztos nem indulok el...
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest