Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Madárfüttyös pitymallatot mindenkinek

Kb. fél órája értem haza Székesfehérvárról - mit ne mondjak jó nagy fene-köd van... Az út izgalmas volt, találkoztam pár importált ferdeszeművel - gondolom ők vezették azokat az autókat, amik kamikaze módon mindenfajta fényességesség nélkül közlekedtek, valamint azokat is, akik megpróbáltak leelőzni úgy, hogy nagyjából az orrom hegyéig láttam el a tejfölben, ami körülvette a jószágot.
Jelentem életet is mentettem - az egyik idiótáét, aki a kb. három szaggatott felezőcsíknyi látótávolság ellenére nekiállt leelőzni és majdnem szétmázolódott a szemből közelítő országúti vasaló elején. Bár baromira nem volt kedvem a csúszós úton száguldozni, mégis beletapostam a gázba, hogy a barmának legyen lehetősége visszasorolni mögém

Közben ismét szembesültem azzal, hogy kishazánkban szép számmal akadnak Istenben vakul hívő emberek is, mert csakis Benne bízhatnak mindazok, akik ködben, - kitudja hány fokban nekiállnak országúton kerékpározni láthatósági mellény és világítás nélkül...
Köszönöm, leülök magamtól is

Ha nem egy ismerőst kellett volna kórházba vinni kontrollra ( lábát műtötték, buszozás felejtős ), biztos nem indulok el...
Aktív témák
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest