Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Raspberry Pi
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós kamerák
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na vesézzük csak ki ezt
:
Nem ciki, ha műfád lesz, csak errefelé úgy tűnik jobban dívik az organic cuccos. Nagynyámnál is műfa van már tavalytól, majd megkérdezem tőle szerinte ciki-e
Abszolút normális vagy ha nem iszod magad részegre, akár szilveszterkor is. Csupán annyi, hogy én pl szeretem ha - még ha minden nap különleges is - van egy nap, amit ha a barátaimmal, ha a családommal töltök, más kicsit mint a többi 364. természetesen inni máskor is lehet, épp ezért nem alapvető tétel, hogy igyunk, csak ha valaki így tudja különlegesebbé tenni az év egy ilyen napját, tegye így. Egyre több embertől látom ezt a szilvesztertagadást, hogy "miért kötelező nekem jól érezni magam parancsra ekkor, miért nem akkor mikor én akarok" Nem kötelező. De Lehet úgy alakítani az életünket, hogy ezen a napon egyszerűen jól érezzük magunkat és kész. Hogy ez kicsit más mint a többi.
Aki nem teheti meg, az meg válasszon egy másik napot, amikor sokmillióan ugyan nem, de ő igenis különlegessé teszi azt a napot. Mindenkinek jár egy szilveszter, mégha az nem is dec.31-e.
A külföldi ember beszélhet időjárásról. Pont.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: