Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Bash #20294 üzenetére

Na vesézzük csak ki ezt :) :
    Nem ciki, ha műfád lesz, csak errefelé úgy tűnik jobban dívik az organic cuccos. Nagynyámnál is műfa van már tavalytól, majd megkérdezem tőle szerinte ciki-e :)
    Abszolút normális vagy ha nem iszod magad részegre, akár szilveszterkor is. Csupán annyi, hogy én pl szeretem ha - még ha minden nap különleges is - van egy nap, amit ha a barátaimmal, ha a családommal töltök, más kicsit mint a többi 364. természetesen inni máskor is lehet, épp ezért nem alapvető tétel, hogy igyunk, csak ha valaki így tudja különlegesebbé tenni az év egy ilyen napját, tegye így. Egyre több embertől látom ezt a szilvesztertagadást, hogy "miért kötelező nekem jól érezni magam parancsra ekkor, miért nem akkor mikor én akarok" Nem kötelező. De Lehet úgy alakítani az életünket, hogy ezen a napon egyszerűen jól érezzük magunkat és kész. Hogy ez kicsit más mint a többi.
    Aki nem teheti meg, az meg válasszon egy másik napot, amikor sokmillióan ugyan nem, de ő igenis különlegessé teszi azt a napot. Mindenkinek jár egy szilveszter, mégha az nem is dec.31-e.
    A külföldi ember beszélhet időjárásról. Pont. :)

Aktív témák