- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na vesézzük csak ki ezt
:
Nem ciki, ha műfád lesz, csak errefelé úgy tűnik jobban dívik az organic cuccos. Nagynyámnál is műfa van már tavalytól, majd megkérdezem tőle szerinte ciki-e
Abszolút normális vagy ha nem iszod magad részegre, akár szilveszterkor is. Csupán annyi, hogy én pl szeretem ha - még ha minden nap különleges is - van egy nap, amit ha a barátaimmal, ha a családommal töltök, más kicsit mint a többi 364. természetesen inni máskor is lehet, épp ezért nem alapvető tétel, hogy igyunk, csak ha valaki így tudja különlegesebbé tenni az év egy ilyen napját, tegye így. Egyre több embertől látom ezt a szilvesztertagadást, hogy "miért kötelező nekem jól érezni magam parancsra ekkor, miért nem akkor mikor én akarok" Nem kötelező. De Lehet úgy alakítani az életünket, hogy ezen a napon egyszerűen jól érezzük magunkat és kész. Hogy ez kicsit más mint a többi.
Aki nem teheti meg, az meg válasszon egy másik napot, amikor sokmillióan ugyan nem, de ő igenis különlegessé teszi azt a napot. Mindenkinek jár egy szilveszter, mégha az nem is dec.31-e.
A külföldi ember beszélhet időjárásról. Pont.
Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
: