Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Annak hát
Felfogtam, hogy mit kell csinálni, meg is jegyeztem, mindenféle utánajárás nélkül sikerült egy számomra nehéz kombinációt elsőre megcsinálnom. Még nincs kész teljesen, még a keresőt kell megnézni, ott van 1-2 fehér terület, meg alaposan át kell nézni mindent, hogy ne legyen átalakítatlan felület*, meg a képcsere tudását még tarhálnom kell (a hátteres képét) aztán talán kész is van.* a betűkön kívül szinte semmi fehér ne maradjon, az egész ph, ma, it, lo úgy nézzen ki ahogy azt én szeretném.

Eddig elég jól sikerült
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Felfogtam, hogy mit kell csinálni, meg is jegyeztem, mindenféle utánajárás nélkül sikerült egy számomra nehéz kombinációt elsőre megcsinálnom. Még nincs kész teljesen, még a keresőt kell megnézni, ott van 1-2 fehér terület, meg alaposan át kell nézni mindent, hogy ne legyen átalakítatlan felület*, meg a képcsere tudását még tarhálnom kell (a hátteres képét) aztán talán kész is van.