Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Mindkét nagyanyám falun lakik, és egyiknél sincs fürdőszoba, vagy benti véce(ezt így kell mondani
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.
De ez még mind semmi ahhoz képest, amit a Kál-Kápolnai vasútállomáson tapasztaltam e témában. Az bár nem potyis intézmény legalábbis eredeti tervek szerint, de jelenleg úgy nézett ki, hogy pisoárok leverve, csapok, vizescuccok ellopva, villany drótostól falból kitépve, és az egyszem ülős porcelánszék az a legsötétebb sarokban van. Még elcíptem a naplementét, így legalább odataláltam. Ámde a végén derült ki, hogy a porcelánszékbe, vagy abból ki, semmilyen jellegű cső nem vezet. Szerintem évek óta.
A Hajdúszoboszlón tapasztaltak csak a második helyre elegendőek, bár ott muszáj volt a buszfordulóig kimennem, mert ott viszont éjszaka már bemenni sem tudtam, bár kulcsot azt kaptam.
A harmadik helyezett egy egzotik budi, Ulcinjben Montenegróban, az albán határtól 10 km-re, az utolsó civilizáltabb városban a kisstrand szélén a sziklák alatt megbújik egy ilyen intézmény, ahol 35 cent ellenében kapsz papírt, és bebocsátást, de tanács az arrajáróknak, csak a hátulról másodkat próbálják ki, mert egyedül abban a fülkében van csésze azok közül amin van ajtó. És van 6 fülke. Meg 8 centis állóvíz mindenhol. Ja, és mosogatószer a csapnál. De a pénzszedő kissrácok elé kirakott 20 tekercs papír egyike sem ismeri a szárazság szót.
Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Inspiron 1525 (PP29L) Pentium T2370 1.73 GHz 4GB DDR2 ~300 GB HDD
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) tehát csecsszopó korom óta szoktatva vagyok a pottyantós budi fenséges és valódi élvezetének apró ízlelgetéséhez
És abból az egyik még ez a nagy betongyűrűs derítős változat, az 1.1-es verzió. Szomszédok kérdezték is, hogy mikor ürítették legutóbb, mondtuk, tán csak nem csípi az úri orrocskájukat a szarszag kérnémtisztelettel? Aztán nekem nagyanyám megsúgta, hogy van annak mán vagy 30 éve is, dehát jó nagy az a betongyűrű.