Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[*]
És ha már eleve azzal zárod ki a lehetőséget, hogy valaki referenciaszemély lehessen, hogy nem válaszolsz neki? Gyakorlatilag esélyt sem adsz. Esetleg nem lehet hogy inkább egy huszárvágással zársz le valamit amit nem szeretnél folytatni? Nem pedig hagyod csak úgy elvérezni? És akik később rádpróbálnak azoknak hányadik próbálkozására reagálsz? Vagy meddig hagyja az ember pihenni a nem válaszoló felet? Egy hétig? Egy hónapig? Egy életen át?
Nekem most az a fő bajom, hogy ezt egymás után ketten is eljátszották, az elsőt is bántam ugyan, de a második sokkal jobban bánt.
[*]
fokukac: és ha minden ilyen eset után megszégyenítem, pellengérre állítom az illetőt? Akkor sem kapnak észbe? A kapcsolatnak már úgyis lőttek, emberileg onnantól már nem fogom tisztelni tehát a legsötétebb énemet is odaállíthatom, nem érdekel. elég ha az illető egy életre megjegyzi. Én nem nyerek vele, legfeljebb a büszkeségemen esett csorba kap egy kis megnyugvást.
Azért mindent a nők se engedhessenek már meg maguknak..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Sorozatok
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs