Hirdetés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[*]
És ha már eleve azzal zárod ki a lehetőséget, hogy valaki referenciaszemély lehessen, hogy nem válaszolsz neki? Gyakorlatilag esélyt sem adsz. Esetleg nem lehet hogy inkább egy huszárvágással zársz le valamit amit nem szeretnél folytatni? Nem pedig hagyod csak úgy elvérezni? És akik később rádpróbálnak azoknak hányadik próbálkozására reagálsz? Vagy meddig hagyja az ember pihenni a nem válaszoló felet? Egy hétig? Egy hónapig? Egy életen át?
Nekem most az a fő bajom, hogy ezt egymás után ketten is eljátszották, az elsőt is bántam ugyan, de a második sokkal jobban bánt.
[*]
fokukac: és ha minden ilyen eset után megszégyenítem, pellengérre állítom az illetőt? Akkor sem kapnak észbe? A kapcsolatnak már úgyis lőttek, emberileg onnantól már nem fogom tisztelni tehát a legsötétebb énemet is odaállíthatom, nem érdekel. elég ha az illető egy életre megjegyzi. Én nem nyerek vele, legfeljebb a büszkeségemen esett csorba kap egy kis megnyugvást.
Azért mindent a nők se engedhessenek már meg maguknak..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- OpenMediaVault
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Yettel topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-roller topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest