Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
[*]
És ha már eleve azzal zárod ki a lehetőséget, hogy valaki referenciaszemély lehessen, hogy nem válaszolsz neki? Gyakorlatilag esélyt sem adsz. Esetleg nem lehet hogy inkább egy huszárvágással zársz le valamit amit nem szeretnél folytatni? Nem pedig hagyod csak úgy elvérezni? És akik később rádpróbálnak azoknak hányadik próbálkozására reagálsz? Vagy meddig hagyja az ember pihenni a nem válaszoló felet? Egy hétig? Egy hónapig? Egy életen át?
Nekem most az a fő bajom, hogy ezt egymás után ketten is eljátszották, az elsőt is bántam ugyan, de a második sokkal jobban bánt.
[*]
fokukac: és ha minden ilyen eset után megszégyenítem, pellengérre állítom az illetőt? Akkor sem kapnak észbe? A kapcsolatnak már úgyis lőttek, emberileg onnantól már nem fogom tisztelni tehát a legsötétebb énemet is odaállíthatom, nem érdekel. elég ha az illető egy életre megjegyzi. Én nem nyerek vele, legfeljebb a büszkeségemen esett csorba kap egy kis megnyugvást.
Azért mindent a nők se engedhessenek már meg maguknak..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest