Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
poffsoft
üzenetére
nem, ez tendencia.
elég régóta vagyok itt és elég sokat olvasom a legtöbbek irásait ahhoz hogy észrevegyem, mennyire rossz irányba halad az újak viselkedése.analógiának egy konkrét példa.
anno mikor ált iskolába jártam mi csak csibészek voltunk és ha a tanár helyre rakott, megszidott minket, szégyeltük magunkat. ma abban az ált iskolában ahol én is tanultam, az egyik volt ált iskolás osztálytársam ott tanít angol tanárként. mesélte, hogy az ablakok rácsozva, a gyerekek elképesztően agresszívak és bunkók, minimális tisztelet sincsen bennük, ha a tanár őket is megbünteti, ahogy anno minket is, akkor a gyerek előveszi a mobilját és felhívja az apját aki bejön és megfenyegeti a tanárt egy osztály előtt, mert a kis suttyó porontya nem tud viselkedni..
na, itt tartunk.
ez a fórum is egyre inkább erre halad..
Aktív témák
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest