- Hobby elektronika
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Utolsó munkaórámat kezdtem meg a HTCC csoport salgótarjáni Hungarotel irodaházában. Az itteni telefonos ügyfélszolgálati helység utolsó órájának aktív dolgozójaként. Ebben a helységben, de még az épületben, sőt, a városban sem működik többé már se az egykori Magyar Posta Távbeszélő Szolgálat, se a Magyar Távközlési Vállalat, se a Kelet-Nógrád Com, se a Hungarotel, se a Hungarotel-PanTel közös cégcsoport keretein belül telefonos ügyfélszolgálat. Abban a helységben ülök most, ahová 1979-ben, a Magyar posta telepítette a körzeti telefonközpontot, ahol jó néhány évig, az automata korszak eljöveteléig még a mostani munkatársaim kapcsolták a hívásokat, ahol később tudakozó, majd telefonos ügyfélszolgálat dolgozott. Valahol egy korszak lezárása ez, hiszen itt mindig működött távbeszélő szolgáltatás, és a környék központja volt ilyen szempontból ez a hely.
Most már Gödöllő a mi regionális telefonos üszi központutnk, és Veszprém pedig a háttérügyfélszolgálat. És innentől Invitel lesz az a cég, amely a környék koncessziós szolgáltatójának tekinthető.
Én ugyan csak ötödik hónapja vagyok a cégnél, de valahol átérzem a mondhatni történelmi pillanat súlyát. Vajon kerülök-e valaha ilyen közelségbe a távközléshez? Tudom hogy aki 30 évig dolgozott itt a távközlési iparban valamilyen munkakörben, annak milyen nehéz lehet ezt feldolgozni, hogy az állandónak hitt dolog ilyen egyszerűen kihúzható az emberek alól. Ezért vállaltam hogy ma délután a teleüszi utolsó 4 munkaóráját elvállalom, talán én tudom a legkönnyebben utoljára itthagyni az épületet ezen a napsütéses szomorkás késő délutánon.
Aktív témák
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 AORUS ELITE OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Meta Quest Kisokos és 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- HP EliteBook 840 G9: i7-1265U/16GB/512GB NVMe SSD/14" WUXGA,IPS,Matt,Touch/WIN11 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest