Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Na, én is hazaértem.
Azért mindenesetre nagyon szuper volt, csak egykét dolog hamarabb megtörténhetett volna, más dolgoknak meg meg sem kellett volna történniük.
Pl, EQMontoya kolléga jöhetett volna lényegesen hamarabb, de ami méginkább megtörténhetett volna, az Móni, a nagyon aranyos, nagyon kedves erdélyi lány megismerése. Úgyhogy mivel ez utolsó nap történt meg, ő pedig egész nyáron a Balcsin fog dolgozni, igy vissza fogok menni július első felében. Remélem jön EQMontoya barátom is.
Nem kellett volna megtörténjen az, hogy elszállok az ivással és egy gyönyörű két órát véssek életem történetébe az éjszaka folyamán. Két órán keresztül hörögtem és hánytam, nem hittem, hogy haza tudok majd menni. Szerencsére a barátok segitettek, az út első harmada nehezen ment, viszont utána már egyedül tudtam menni...
Az absynthe nevét hallani sem birom, asszem egy ideig mellőzöm a fogyasztását.
Nem kellett volna hazajönni sem, a fent emlitett lány miatt sem.
Pedig annak idején, mikor Fater mondta, hogy majd úgyis egy erdélyi lányba fogok beleesni, kinevettem. Igaza lett.
Thrawn kolléga nagy mester, az ivászatban főleg. Jól eldumáltunk nyolc órát vele is.
Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest