Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- LG LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Na, én is hazaértem.
Azért mindenesetre nagyon szuper volt, csak egykét dolog hamarabb megtörténhetett volna, más dolgoknak meg meg sem kellett volna történniük.
Pl, EQMontoya kolléga jöhetett volna lényegesen hamarabb, de ami méginkább megtörténhetett volna, az Móni, a nagyon aranyos, nagyon kedves erdélyi lány megismerése. Úgyhogy mivel ez utolsó nap történt meg, ő pedig egész nyáron a Balcsin fog dolgozni, igy vissza fogok menni július első felében. Remélem jön EQMontoya barátom is.
Nem kellett volna megtörténjen az, hogy elszállok az ivással és egy gyönyörű két órát véssek életem történetébe az éjszaka folyamán. Két órán keresztül hörögtem és hánytam, nem hittem, hogy haza tudok majd menni. Szerencsére a barátok segitettek, az út első harmada nehezen ment, viszont utána már egyedül tudtam menni...
Az absynthe nevét hallani sem birom, asszem egy ideig mellőzöm a fogyasztását.
Nem kellett volna hazajönni sem, a fent emlitett lány miatt sem.
Pedig annak idején, mikor Fater mondta, hogy majd úgyis egy erdélyi lányba fogok beleesni, kinevettem. Igaza lett.
Thrawn kolléga nagy mester, az ivászatban főleg. Jól eldumáltunk nyolc órát vele is.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Kingston DDR4 8GB 2400MHz ram
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest