Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
Eastman
addikt
Ezt a mailt írtam a cégvezh.-nek legutóbb:
''Kedves X.Y.!
Kicsit abszurd az a helyzet, hogy így május közepén egy télikabátról levelezünk, de egyrészről a vizsgáim miatt most van öt percem, hogy írjak Önnek, másrészről nem tudom lenyelni ezt a 20 000 Ft-os békát, hiába is próbálom, nem megy le a torkomon. Továbbra is megkárosítva érzem magam és nem tudom elfogadni a Békéltető Testület 2007 március 13-án hozott javaslatát és az Önök 20%-os árcsökkentésről hozott döntését. A hugocskám ruházati eladóként és üzletvezetőként dolgozik több mint 10 éve - jelenleg egy nagy francia divatcég magyarországi képviseletében - és elég jó belelátása van a vásárlók reklamációiba. Ki is kértem a véleményét. Az ő üzletpolitikájuk nem engedi meg, hogy egyetlen egy elégedetlen vásárlójuk is legyen hiszen féltik a cégük jóhírét, és szívügyükként kezelnek minden egyes panaszt. Én ezek után persze simán mondhatnám azt is, hogy többet nem vásárolok a XXXXXXXXX-ban, de a nyilvánossághoz szeretnék fordulni a dologgal és remélem, hogy az egyre erősödő fogyasztóvédelmi törvények és a jogsegélyszolgálatok a segítségemre lesznek. Most hál' Istennek kapkodnak az ilyen kacifántos történetek után. Arra kérem Önt, hogy találkozzunk személyesen és beszélgessünk legalább egy fél órát mielőtt továbbviszem az ügyet, hátha meg tudjuk győzni és találunk közösen egy kompromisszumos megoldást.
Várom válaszát!
Üdvözlettel: Én''
Erre jött az ''Ismételten kivizsgáltuk panaszát... '' kezdetű levél.

Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BOYA BY-V2 2.4 GHz-es, ultrakompakt, duál vezeték nélküli mikrofon szett
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- 2018 MacBook Air 13 Retina, i5, 256 GB SSD / 8 GB ram, nemrég hőpasztázva + tisztítva, karcmentes,
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest