Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Szomjas vagyok.

-
neduddki
nagyúr
HI!
A sor rossz, mert
1. szensavas
2. keseru es
3. alkohol van benne:- )))
udv
neduddki
p.s. a teken kiderutk hogy kedvecn tszigazgatom is tonialkoholista:- ))) -
Lord Zero
addikt
válasz
troland26
üzenetére
nem is az a lényeg, kik siratják/tapsolják ezt a produkciót.. az ''önban'' koncepciója az, amit nem tudok teljességgel magamévá tenni.. faster, volkovy, voltak még, akik méregpohárhoz nyúltak, mi végett?
az indulat mindig elmúlik (a jók is)..
én sajnálom a dolgot, a mikéntje meg egyenesen elszomorít.. -
Feedoo
tag
válasz
csapos2
üzenetére
Sztem néha jogos volt a felindulása mivel sokan véleményt kérdeztek és mikor megkapták akkor fikázásba merült a dolog hogy ez nem úgy van meg ilyenek. Nemtudom neked hogy esne ha kikérném a véleményed aztán meg lesz@rnám a legnagyobb ívben ami létezik. És ez nem egyszer fordult elő.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
[link]

#4371: Lorro?
mod: off
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Hmm. Többször botlottam már bele, a ph-nak még mindig van olyan része ami R3-mal megy.
-
csapos2
addikt
-
kraftxld
félisten
Valakinek van jó ötlete, hogy mit lehetne a volt osztályfőnöknek (50 körüli nő) adni 5 éves érettségi találkozóra?
-
Lord Zero
addikt
én is kédőíveztem kicsit úgy tizenvalahány éve.. budapesti közlekedési szokások/igények szintézise lett volna a cél..
egyrészt csak minden harmadik házba engedtek be (hosszú haj, tombolt a hipirockercsövespunk korszakom
), másrészt akik beengedtek, az ötödik mennyi a család jövedelme?, hány centi kolbász lóg és hol? típusú kérdésnél rendszeresen véget vetettek a mókának..
nem is csináltam csak egy napig, lol
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na hát most aztán már tényleg tök fölösleges az hogy idebent vagyunk ketten is. Papírmunkát úgyis délelőtt csinálunk inkább, vagy mikor hárman vagyunk, de délután se segítségkérés, se semmi nem jön be. Gyakorlatilag azért vagyunk bent, hogy bent legyünk. Mondjuk 24 fokban ücsörögni és semmit nem csinálni úgy hogy dupla bért kapunk... nem olyan szörnyű, de ma pl el tudtam volna képzelni magam a strandon is.
-
bobsys
veterán
csak ezek mind ahhoz kellenek, hogy reprezentatív mintát tudjanak összeállítani, a demográfiai viszonyoknak megfelelően
én is kérdezősködtem még jó régen diákmelóként, ezek az adatok nélkül semmit nem ér az egész kérdőív
telszámot is azért szoktak kérdezni, mert a kérdezőt leszokták ellenőrizni úgy hogy felhívnak és megkérdik hogy tényleg volt-e nálad stb... -
-
N1
tag
Ilyen közvéleménykutatós dolog nektek is előjött?
Nagyon szép és jó, de amikor azt kérdezte, hol lakom és ki vagyok, csak becsuktam.. Azénemá -
kurvajó. találtam egy hülyeséget a wikipedián,
és kijavítottam.
nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű
-
ToBeY
nagyúr
Miért lett bezárva a lábméretes topic?
Annyi idióta topic van már,eggyel több vagy kevesebb.. 
-
AMD Power
titán
Biztos én vagyok a béna de erről a témáról nem találok sehol se semmi anyagot!

Pedig nagyon fontos lenne!
Határon túli magyarok helyzete (1945-1948).
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jó, jó .... Tudom, ez nem a vicc topik.

-
marsu
veterán
Egyik ismerősöm hívott, én raktam össze a gépét. Szeretné tuningolni a gépét:
'' Azt írja a Windows Feladatkezelő, hogy a CPU 100%-on megy ... Nekem ez nem elég, én legalább 200%-ot szeretnék, vagy többet ... ''

[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Csak rosszul tudja a versikét.

-
Retro11
senior tag
válasz
Vérboci
üzenetére
12éves kissrácnak vége a sulinak,mit is tehetne mást csücsül a neten és bereggel ide,hogy megmutassa.Igen én is tudok.Igen nemkicsit nagyon.Ismerem ezeket a szavakat,de igazából is ismerem
Márcsak ez hiányzott volna az aláírásból:''Én vagyok a csiklómájszter''
!!!
[Szerkesztve] -
N1
tag
Csak így hirtelen, nézzétek meg, mi van jobb szélen felül a találatok között.

[link] -
Vérboci
addikt
Régen láttam VladimirR-t. Merre jár?
na bázz, most kapom priviben, hogy az ártatlan kérdésemme, ami nem is tudom honnan jöt, belecsaptam valami lecsóba, amiről kiderült, hogy szar volt...
inkább töröljük ezt ha lehet
[Szerkesztve] -
Láttad volna a banyát itt az irodában, olyan vézna hogy a lélek is csak hülni jár bele, és mutatja hogy mit ebédelt, egy retek kefírt 1 egész kiflivel, mondtam neki, hogy azt a kiflit kicsit száríthatta volna még, és később nagyobb hasznát vehette volna mint az embernek, az talán nem lankad le, max beletört volna...a foga...
ja és 20 kiló vaságyastól, kész haccáz, elmentem kávézni ez má nekem is sok 1 napra

-
Kidus
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
En egeszen kicsi korom ota kakao manias vagyok.
Persze mostanaban sosincs ido semmire, csak beszaladni melohelyre, meginni egy reggeli kavet, aztan ezt tovabbi 6-7 kaveval leoblitem a nap soran, itthon meg energy drink, ugy 3-4/nap.
Nem is tudom, hogy vagyok meg eletben.
De most nem kave, hanem igenis kakao, mert van idom, es mert megerdemlem
Ja hogy mikor kajalok? Hat.... ha melo van, napi 1, vagy ebedszunetben, ha kapok, vagy este itthon.
Fo az egeszseg
-
Ezektől külön-külön is gyomorrottyom van, a kettőt még nem is mertem kombinálni, bár a retyón még nem aludtam, ott legalább nem hívogatnak minden hülyeségért
asszem megiszom a 3. kávémat, muszály összekapni magam, 2kor megyek vezetni tanulni, eddig sem ment rózsásan szerintem az edzőm is csak a horkolásomra lenne figyelmes 
[Szerkesztve] -
aztahéccázát, zabáltam, és olyan álmosság van rajtam, hogy majd leragad a szemem, ezt a hsz-t is már kb 10 perce írom mert olyan lassú vagyok

Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hopp,