Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Racecam #2349 üzenetére

Kisgyerekként én is gyakran ébredtem arra, hogy csupa nedves a párnám, és mikor rájöttem hogy nem izzadok, hanem vérzek, már késő volt, akkor 15-20 percig mindig a kád fölött ültem, és ez így ment havi 3-4 alkalommal. Aztán valahogy elmúlt magától. De aztán! Gimnázium 2.-ban azzal szórakoztunk, hogy miután megvolt a kétféle magasugró technika kigyakorlás, elkezdtük emelni a lécet. Aztán 150 centi fölött már sima szaltóval is át lehetett, sőt, mivel a 2m magas kisteremben már nekifutni sem lehetett, betettük elé egy dobbantót, ami helyettesítette a nekifutást. 160 fölött már kinyitottuk az ajtót, és a nagyteremből futottunk neki, bár ekkor már vigyázni kellett a plafonra. 175-ön állt a léc, magasabban mint én magam, és pont jól elkaptam, csak a plafontól való félelem miatt nem nyújtottam a térdem, mikor átértem a léc fölött, a térdem éppencsak hozzáért, én az előreszaltó után szétterültem a 30 centi vastag szivacsdombon, az ütközés miatt becsuktam a szemem, és mikor kinyitottam, csak annyit láttam, hogy a léc 175-ről elindult lefelé, és kb már 10 centire van az orromtól. Nagy csattanás, és csak annyit éreztem, hogy a vér egyből befröccsen a torkomba. Azzal a lendülettel fordultam le, tartottam a kezem, és már folyt is bele a vér. Mire kiértem a mosdóba(5m-re van) már kifolyt a tenyeremből. Kb még negyedóráig vérzett igen erősen, és aztán még egy fél napig. Kérdezte a tanár, hogy eltört? mondom nemtom. Azt mondja, hogy előtte így nézett ki? Hát nem volt ilyen krumpliméretűre dagadva. Aztán nem mentem vele orvoshoz, és szerintem a porc megrepedt benne, mert nem teljesen egyenes azóta.
    Viszont azóta még nem vérzett :)

''Magának persze semmi baja nem történt, ugye? -De, az orrom vérezett nagyon...'' :D

[Szerkesztve]

Aktív témák