Hirdetés
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Köszönöm, elég jól, már van némi rutinom is, meg aztán az oktatóm szerint is már kezdettől tehetséges voltam, az tán nem véletlen, hogy az 5. forgalmi óra után mentünk ki a rutinpályára, hogy egyáltalán lássam hogy néz ki és mit kell csinálni a vizsgán. Aztán mentünk még vagy 10-12 órát forgalomban, amikoris lement a rutin, majd pár napra rá a forgalom, és imígyen 3 rutin, és 15 forgalmi óra után nem egész egy hónap alatt letettem a jogsit. Összvissz két hónap volt kresszel együtt. Nyáron. Régen.
Bár motoszkál bennem a gondolat, hogy Te arra célzol, hogy feltűnően keveset vezetem az új kocsinkat, amiben már most van vagy 130,4 km, aminek a felét raktam én bele egyetlen szombat alatt. Hát nem, nem vezettem lassan másfél hete, és legközelebb max szombaton fogom megint. Épp ezért tegnap elmentem a garázsba, beültem, és ücsörögtem, matatgattam benne vagy 2 órát, mert csomagtértálcát akarunk bele, méretet vettem, tesztelgettem az eddig nem próbált funkciókat, csak épp nem mozdultam ki vele, mert nem volt hova és minek. Sokat úgysem mentem volna vele, arra meg hogy hidegüzemben megtegyen pár városi km-t, arra nem akarom kimozdítani. Nem tesz jót a motornak ha mindig hidegen van használva. Főleg bejáratósan vagymi. Majd ha már lesz cél, lesz hova elruccanni, de amíg délelőtt meló, utána haza kaja, tanulás, addig nincs nagyon más dolgom, és időm se. Meg most egyedül autózgassak, csak úgy a városban? Annyit azért nem keresek, hogy cigi helyett(én nem bagózom) autóban füstöljem el a nehezen megszerzett vagyonkámat, más meg mostanában nem nagyon akad, akit el tudnék vinni.
Majd lehet hogy kiragasztom már rá, hogyaszondja: LIFTJAVÍTÁS!!!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest