Hirdetés

Aktív témák

• EQMontoya

veterán

Minden kedves idióta, aki körlevelet küld!

Igen, Te, kedves homo barbarus, akire a cim vonatkozik, légy szives, gondold át, mit csinálsz! Az addig rendben van, h feleslegesen küldessz ki valamit több100 embernek, erre használva egy egyébként sem túl stabilan müködő lapot, majd a napi tizedik továbbküldős szarod elküldése után bamba fejjel csodálkozol, h már megint kifagyott az iwiw. Tételezzük fel, hogy az 1.500.000 felhasználóból csak 500.000 hülye (ez már jó arány volna), és mindegyik csak napi 3at küld, ki lehet számolni, h ez hány üzenet. Biztos, h ezt erre kellene használni?

Tudom, tudom, megmentjük a rákos kisfiút, mert minden elküldött imél után kap egy japán yent. Persze, az emailbe be van épitve egy program, ami számolja... ó hogyne, ha elhitted, inkább magadat küldd tovább, mondjuk lipótmező irányába, kár, hogy bezárják, pedig elkellene még pár hely.

Persze, mobiltelefont is kapok, ha továbbküldöm 25 embernek... ó igen, hogyne, évente nem gyártanak az egész kontinensen annyi mobilt, ahány gyökér továbbküldte.

Egyébként ha csak minden tizedik lett volna igaz, akkor a kishugom 3x elveszitette volna szüzességét, Chuck Norris 5x fejberúgott volna, éhenhalt volna a fél világ, az elkövetkezendő 352 évben nem esnék szerelembe, leszáradt volna a nagylábujjam, nőnek még a szagát is csak távolról láttam és láthatnám az elköv. 150 évben, rámdőlt volna a ház, és Bill Gates tudná, mikor megyek szarni.

Az előzőkben leirtak kötvetkezményeként kérnék mindenkit, h fejezze abba a szarságainak továbbküldését, valamint akitől kapok, annak segiteni fogok, h egy ideig ne küldjön többet, legalább addig, amig a megtelt postafiókját törli. További kellemes vasárnap estét mindenkinek :)

[Szerkesztve]

Aktív témák