Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Hobby elektronika
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
És úgy szoktál hívogatni számokat, hogy nem tudod kit hívsz? Jó, előfordul, de kb 5 másodperc hogy elmondd milyen ügyben keresel valakit. Ha meg ismerőst hívsz, akkor tudod hogy őt hívod nem?
- Halló, tessék.
- Jónapot kívánok, X.Géza vagyok, Kovács Istvánt keresem.///Helló Pisti, Géza vagyok.///Csá tesa, Csoffadt vagyok.
- Jónapot kívánok, tessék, én vagyok/Jó napot kívánok, én nem K.István vagyok, és sajnos nem is ismerek ilyent, alighanem téves///Helló Géza, mi újság?/Helló, én nem Pisti vagyok, szerintem téves számot hívtál.///Csá Csoffadt, mizu?/Csá, sajnos nem ismerek Csoffadtat, szerintem mást akartál hívni.
- Elnézést, ... valóban téves.Viszonthallásra./// Akkor bocsi, helló. /// Bocsesz, csá.
Szerintem a téves esetekben semmi szüksége az én nevemre a hívó félnek. Ő megmondta kit keres, nem én vagyok, ennyi.
Nem azt mondom, hogy nem kéne udvariasnak lenni, de ha nem akarom megmondani a nevem egy ismeretlennek, akkor hagy ne mondjam már meg.
De nem vitázni akarok, csak én így szoktam. Udvariasan, de a fölösleges adataimat nem adom ki olyan szívesen ismeretlennek. Általában a hívó fél szokott infót adni először, hiszen ő az aktív, nem én hívtam őt, ő hívott engem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest