Hirdetés

Aktív témák

• Xpod
    addikt

ha felétek olyan sűrűn készül bor, akkor valszeg valahol el is fogy. amúgy én is inkább sörös vagyok, mint boros (megis látszik...), de ha finom édes fehér borhoz jutok, akkor azt nem a csatornába szoktam önteni. vagy legalábbis nem közvetlenül :D

meg kell kérdezni kocsmáros barátunkat, hogy a csapolt sört csapolás közben lehet-e hígítani. van egy olyan érzésem, hogy a gyári készlet ezt kizárja. márpedig sört sokkal ritkábban szoktak átfejteni hordóból üvegbe/kannába/palackba, mint bort. ezért hamisítják/hígítják ritkábban.

Léteznek kannás kiszerelések, illetve a sarki késdobálókban, ahol mindegy ilyen csak ártson, ott nagy a kereslet rá. Nem véletlen, hogy itt-ott 40-50Ft egy nagyfröccs. :D
    A sört is lehet vizezni, nem sokból tart a széndioxidos palack után bekötni a vízsapot. Ilyen tekintetben az üveges/dobozos sörök jobbak, azokkal nem lehet mahinálni.

Integra a bor ára sokat elárul, illtve a nagy családi borászatok szinte mindig megbízhatók. Ahol van díjnyertes bor, azok megbízhatóbbak.

[Szerkesztve]

Aktív témák