Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LG LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Most valasszak, hogy erzeketlen szemet vagyok, vagy buta?

Nem is tudom...
Egyebkent tenyleg nem fogom, mivel nem voltam ott, en masfele jartam ma, de az alapjan, amit toled olvastam, nekem ugy tunik, szegeny nem volt eleg elorelato.
Nyilvan te latod at jobban, te voltal ott.
De ha en nyerek egy osztondijat, ami nekem nagyon fontos, es tudom, hogy aznap nehezen jutnek el a repterre, lehetnek fennakadasok, biztosan elozo nap este mar ott vagyok ( mint ahogy tettem is mar, pedig nem volt ekkora tetje, es nem is volt ekkora eselye, hogy nem jutok oda idoben ).
Joco: ha ram celoztal a magyar mentalitassal, surgosen felejtsd el kerlek. En sem csipazom a bacsit egyebkent, de errol egy szot nem akartam ejteni. Gyakorlati szemszogbol probaltam megkozeliteni a dolgokat. Az meg mar a masik fele, hogy mit lehet az o szamlajara irni, es mit a magyar szervezes ( szervezetlenseg? ), vagy informacio hiany rovasara.
Aktív témák
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest