Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nagyjából meg tudlak érteni; és többnyire egyet is tudok érteni. Ebben a félévben is három tárgyat tanulással oldottam meg, négyesre; opkuton (fasz Bartalosnál) elővettem a puskát, rögtön le is buktam.
De nem is ez a lényeg, de sokszor szart se ér a tanulás és a sok magolás. Olyan tanárokra gondolok, aki mondjuk megjegyezte a pofád tavaly, mikor meghúzott; aztán mikor ismételten meglát, akkor egy egyébként tökéletes dolgozatra azt mondja, nem is tudom, tudsz te ennél jobbat is, most egyes kapsz, gyere jövő héten is a vizsgára. Vagy csak ránézésre javít, és semmit se ír bele. Ismerősöm is bemegy, hogy miért húzta meg, mikor érzése szerint nagyon jól sikerült, erre a tanár: tudja még mit írt? Válaszol, persze. Erre: nos, én semmit se írtam pluszba oda, innentől fogva a kérése értelmét vesztette, viszontlátásra. Vagy aki lassan az utolsó vizsgalehetőségeknek megy neki egy olyan tárgyból, ami nehezen megy neki (mindezek mellett kitűnően érti a dolgát, és másokból bravúros módon szerzi az ötösöket) 1 ponton elcsúszik, bemegy, hátha van mód hogy kicsit más szemmel pontozzák, erre a professzor beleköt egy kötőszóba, és azt mondja: most már 3 pont a különbség, helló... Ott mégis mi a megoldás? Nem feltétlen a puska, tudom; de vannak szituációk, amikor egy egyébként tehetséges, és szorgalmas diák a hagyományos módokkal halálra van ítélve -- és akkor mehet szart lapátolni.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest