Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
-
mr.geeZ
aktív tag
'Jó iskola' nem tudom mennyi van, konkrétabb a ''jó oktató'', de az is elég szubjektív. Az én oktatóm állítólag jó volt a szakmában, az iskolánál mindenki őt kereste (18. számú M.K. (Magyar Királyi
) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)
-
mr.geeZ
aktív tag
A kódot elvileg el kéne fogadja, nem lehet, hogy elírsz valamit? Azt nem tudja valaki, hogy miért nem ismeri fel az eredeti CDmet a gép, és írja ki, hogy rakjam be a lemezt
Csak nem akarom a no-cd krekkeket tőtötegni minden peccs után, amikor megvan eredetiben. Bencom: keress hozzád illő játékpartnert egy fórumon pl, mert akik neten szerveren tolják általában elég profik, bár van 1-2 'lame', 'newb' szerv, ott még érdemes próbálkozni. Én spec csak haverokkal szoktam jáccani, akikről tudom, hogy nem nyomassák sokkal jobban, mint én. -
-
mr.geeZ
aktív tag
Tanmese-csokor lefekvés előtt englisül tudóknak: Bővebben: link
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Incognito
üzenetére
Bővebben: link kis filekezelés tutorial. Szövegdobozból postolni meg már gyerekjáték. Vagy egy all in one megoldás érdekelne?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Autósiskola), de nagyon idegesített, hogy láncban szívta a dohányt félig letekert ablakkal, így nekem a vezetéssel automatikusan párosult a füst és a hideg. Viszont elsőre átmentem az összes vizsgán, és az oktató jól elmondta, hogy mit miért hogyan, bár állítólag 'van érzékem hozzá' (és itt levezetett egy hosszas, és kicsit homályos elmélkedést arról, hogy szerinte ha a fogantatás pillanatában szüleim tudtak vezetni, akkor bizonyára a gyerek is fogékonyabb lesz a volánzsonglőrködés nagyszerű tudományára...)