Hirdetés
Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Míly szép is volt, amikor még nem volt net.
Próbálkoztunk, aztán vagy sikerült valami vagy nem
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Nem, 2.
De kíváncsi vagyok a véleményekre, és itt nagyobb pörgés van, mint a mobiklos topicokban. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Olvasta már valaki a legújabb tesztet a mobilarénán? Kíváncsi vagyok, hogy tetszik.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
VladimirR
üzenetére
jó, de ez a következőképpen néz ki: Ahol megveszi úgyis kipróbálja, és ott elmondják neki, hogy mi micsoda. Ha újat vesz, akkor a szalonban kinyalják a seggét, ha használtat, aaz eladó úgyis megmutatja.
Ez nem mp3 lejátszó, hogy használati kelljen hozzá (bár ha jobban belegondolok, ahhoz sem kell) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
fokukac
üzenetére
pontosan, én is a nyíregyi tapasztalatról beszélek. Az is vicces egyébként, amikor a fűtés elromlik, és még kabátban is fázol.
MEgfázni nagyon durván meg lehet klímától. Amikor moziban dolgoztam, folyamatosan náthás voltam, ugyanis a termekben 18-20 fok volt, a folyosón pedig 30. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, de mint anno megtudtuk, a légkondit nem ilyen melegre tervezték (akkor nem tudom mire?), ezért kikapcsolják mert tönkremenne. És inkább legyen lehúzva az ablak, minthogy 60 fokban szagoljak egy vagonnyi embert, nem? Egyébként az vicces még, amikor egyik kocsiban megy, a másikban nem.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan
üzenetére
ja

Egyébként a legdurvább az intercity. Ott nyáron kikapcsolják a légkondit, mert nagyon meleg van, az ablakokat nem lehet lehúzni, mert biztos van pár ember aki hisztizik a huzat miatt. Ott rohadj meg + 600 Ftért. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A kocsiban is elég meleg van, ha nincs légkondi. Sajnos a nyár szívás mindenhol. MEg a tél is, ha jobban belegondolok
) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én autón nem is gondolkozom. Belvárosba minek? Tovább tart eljutni bárhová, mint bkv-vel. Ja, és akkor a parkolásról még nem is beszéltem.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát nem. Az enyémet nem ajánlanám nagy tapló volt és, minden nőre rámászott.
LAkótársam pedig most vizsgázott, őt 3x megvágták, plusz úgy lehúzta az oktatója, mint az állat. Barátnőm pedig Nyíregyházán tanult, így az más szitu.
Jóval itt pesten még nem találkoztam, de lehet, hogy nincs is?
Ha nem vagy észnél nagyon durva lóvékkal le tudnak húzni. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Eléggé oktatófüggő a dolog egyébként. Van, aki csak oda visz, ahol vizsga lehet, van aki pedig még a gyerekéért az ovodába is tanulóval ment (emlékszem, amikor fűnyírót vásároltunk az oktatóval). Szerintem megéri a szenvedést az, hogy a belvárosban megtanulj vezetni. Csak az a gáz, hogy elég sok oktató a pénzre megy.
Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

))