Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hirtelen lenyomtam 3 rész MPFC-t, közben pedig nem bírtam elérni a PH!-t... bocs

A teára visszatérve: én is kb. tavaly karácsony óta kaptam nagyon rá. Akkor kaptam a cégtől ajándékba (Greetings TEVA) egy szép fadobozban 8-féle Wissotzky-teát... na az borított minden addigit. Azóta elkezdtem válogatni a teákat. Szerencsére találtam Debrecenben egy jófajta teázót, és sorban próbálgatom a cuccokat: zöld, fekete (ezek ízesített és natúr változatai), oolong, fehér, rooi, gyümölcs, gyógy, stb. Van mindenféle elszállt íz. Pl. az egyik reggeli kedvencem: Caffee Latte: fekete tea, egész kávészemek, tejszín, csokidarabok. Egy kis tejpor bele... felébredtem.
Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.
A másik nagy ''sláger'' az ízesített rooi. Ebből különösen 2 áll közel hozzám: After Eight (csoki-menta), és narancs-eukaliptusz. Vannak ízorgiák...
Amúgy én is söröskorsóból szeretem inni a teát, ma is leszaladt vagy 3 liter (4 féle).
Filteresből is vanak jók: Milford, és Teekanne. Ezekből van egy kisebb tartalék. Ők is tudnak ''érdekes'' dolgokat összehozni.
No, megyek alszani, mert holnap regel korán (4:55) kell kelnem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.