Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hirtelen lenyomtam 3 rész MPFC-t, közben pedig nem bírtam elérni a PH!-t... bocs

A teára visszatérve: én is kb. tavaly karácsony óta kaptam nagyon rá. Akkor kaptam a cégtől ajándékba (Greetings TEVA) egy szép fadobozban 8-féle Wissotzky-teát... na az borított minden addigit. Azóta elkezdtem válogatni a teákat. Szerencsére találtam Debrecenben egy jófajta teázót, és sorban próbálgatom a cuccokat: zöld, fekete (ezek ízesített és natúr változatai), oolong, fehér, rooi, gyümölcs, gyógy, stb. Van mindenféle elszállt íz. Pl. az egyik reggeli kedvencem: Caffee Latte: fekete tea, egész kávészemek, tejszín, csokidarabok. Egy kis tejpor bele... felébredtem.
Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.
A másik nagy ''sláger'' az ízesített rooi. Ebből különösen 2 áll közel hozzám: After Eight (csoki-menta), és narancs-eukaliptusz. Vannak ízorgiák...
Amúgy én is söröskorsóból szeretem inni a teát, ma is leszaladt vagy 3 liter (4 féle).
Filteresből is vanak jók: Milford, és Teekanne. Ezekből van egy kisebb tartalék. Ők is tudnak ''érdekes'' dolgokat összehozni.
No, megyek alszani, mert holnap regel korán (4:55) kell kelnem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem lehet eldönteni, hogy tejeskávé, vagy tea. Mindenből a finom van benne.