Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
válasz
aleister
üzenetére
flash, szerintem sem. Gyakorlatilag 2/3fe-vel gyorsabb, nem biztos, hogy ki fogod tudni használni. Nem tudom, mivel fotózol, de ha hasonló cipőben jársz, mint én (18-55), akkor talán egy tele lesz a jó választás (55-200), mert több lehetőséget ad, mint egy fix. Legalább is ezt a tanácsot kaptam.
A G vs D vitához annyit kell tudni, hogy a D-ben nincs fókuszmotor. Szerintem az viszont hasznos, nekem mindenképpen kéne.
A fókusztávolság meg... Tényleg mindig 50mm-t emlegetnek, de ez az ekvivalens 50mm, amit aps-c vázon 35mm-es fókusztávolság ad vissza. Portrézáshoz, tárgyfotózáshoz szerintem azért simán lehet használni.
ExposurePlot csinál neked tuti kis statisztikát, hogy milyen beállításokat használsz, hasznos kis progi.
Még egy utolsó tanács. Nagy fényerejű objektív vásárlása előtt mindig gondolkodj el a vakun is

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest