Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Nekem is kompaktos múltam van és ott bizony élveztem a 'minden egyben' obit.
Én is készítettem statisztikát, hogy felmérjem mely fókusztávokat használtam eddig
.
Amiatt is döntöttem egy 55-200 VR mellett.A fix obi biztos frankó képminőséget biztosít, de nem leszel nagyon lekorlátozva miatta?
Azért a 150 mm nem sokkal több a 105-nél. Elképzelhető, hogy kényelemből nem nagyon fogod cserélgetni.
Nemrég voltam egy vadasparkban és a 200 mm elkelt. Szerencsére az ottani állatok hozzászoktak az ember jelenlétéhez és nem nagyon rohangáltak el. Igaz nem is tudtak a limitált hely okán.
Valamint azt is tapasztaltam, hogy a mostani gépem zoomobival, max fókusztávon is szép képet készít a kompakttal szemben. Ezzel csak azt akarom mondani (vagyis inkább feltételezem), hogy pl egy 70-300 esetében már szívesen mennél 150 mm fölé....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Blu-ray lejátszók
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.