Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
skiny83
üzenetére
Azért egy gyász
"Másik fotóssal dolgoztam aki 20 éve fotós, és még is az én képeimet tudták használni, de nem tudom biztosan mit kell beállítani, meg mi a rendes elnevezése" bazz záridő, rekesz OKé.... fotósiskola .De arra sem veszi a fáradtságot hogy felfedezze??Én mikor először "kattintgattam" kiskoromban... akkor is totál érdekelt mik ezek a számok, és mi az összefüggés köztük. Áh mindegy... Maximum instruktor, de hogy fotós...
De iróniának ütött

Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Panasonic Lumix DC-FZ10002, DMC-FZ300, DMC-FZ200, HC-VX11
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
"Másik fotóssal dolgoztam aki 20 éve fotós, és még is az én képeimet tudták használni, de nem tudom biztosan mit kell beállítani, meg mi a rendes elnevezése" bazz záridő, rekesz OKé.... fotósiskola .De arra sem veszi a fáradtságot hogy felfedezze??